Salou premia als seus millors estudiants amb el lliurament de beques universitàries

Enguany, s’han destinat més de 10.200 euros a la formació acadèmica dels joves de Salou
Fotografia oficial del lliurament de premis als millors estudiants de Salou | TarragonaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Salou ha celebrat la 14a edició del lliurament de les beques universitàries, reconeixent aquells estudiants de Batxillerat i d'últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions. L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d'Ensenyament, Julia Gómez, han presidit l'acte a La Sala Costa Daurada del TAS de Salou. També hi han assistit el responsable de comunicació i cap de relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, a més d'alumnes, professors i equips directius de l'IES Jaume I, l'IES Marta Mata i l'Escola Elisabeth.

 


L'atorgament d'aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar. Enguany, s'han destinat més de 10.200 euros a la formació acadèmica dels joves de Salou, dues d'elles patrocinades per Repsol. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut felicitar a tots els guanyadors i ha destacat com la formació és la millor eina per la societat i també un repte individual a assolir. Granados destaca: «Nosaltres, com Ajuntament, sempre hem demostrat un ferm compromís per millorar la formació i, de fet, participem de manera transversal en molts programes a diferents centres educatius i sabem de la implicació de tota la comunitat educativa».

 

Els estudiants que han estat premiats amb una beca, en l'apartat de Batxillerat amb Matrícula d'Honor, són Marc Ariño Casals, Mònica Badia Clavé, i Anna Besora Ollé, de l'Institut Marta Mata. Del grup de Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, Raúl Robles Marin, de l'institut Marta Mata, i Alba Gómez Secaduras, de l'Institut Jaume I. Del grup de Batxillerat de Ciències i Tecnologia, Maria Pereira Fernández, de l'Institut Marta Mata, i Samuel Alarcón Julian, de l'escola Elisabeth. En l'apartat de batxillerat Artístic, Erney Felipe Acosta Cruz, de l'Institut Marta Mata. I a les sol·licituds amb més puntuació final, corresponent a Cicles Formatius, Kevin Robles, de l'institut Jaume I, i Alejandro Luis Lombao Chiuta, de l'escola Elisabeth.


Pel que fa a les dues beques que patrocina l'empresa Repsol Petroleo S.A., s'ha premiat a Shuyi Zou, estudiant de Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials cursat a l'Institut Jaume I, i Manelik Duran Gónzalez, també del Jaume I, del grup de Batxillerat de Ciències i Tecnologia. La regidora d'Ensenyament, Julia Gómez, ha expressat el seu agraïment a l'empresa Repsol per la col·laboració amb dues beques en aquesta edició, ha felicitat els premiats i també ha volgut encoratjar tots els estudiants per tal que «aprofitin» la formació per millorar com a persones i optar a tenir majors possibilitats.

 

Finalment, també s'ha lliurat un ordinador HP a l'alumne Samuel Alarcón Julian, de l'escola Elisabeth, per obtenir la millor nota a les PAU. L'ha lliurat el representant de l'antena del coneixement de la URV i vicerector d'Universitat i Societat, Jordi Tous. En acabar el lliurament de premis i després de la foto de família s'ha dut a terme una conferència a càrrec de Joan Carles Folía, llicenciat amb INEFC, mestre i «coach» educatiu, empresarial i esportiu.Comentaris

envia el comentari