Salou dona el tret de sortida al pla d'ocupació local Jaume I 2017

El pla ha estat convocat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament
Primera de les sessions per als nous treballadors | CEDIDA

 

Aquest dilluns 12 de juny ha tingut lloc a Salou la primera de les sessions de formació pels 21 nous treballadors del pla d'ocupació local Jaume I 2017. L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d'Ocupació, David González, han estat presents a la sessió per donar la benvinguda als salouencs que han trobat feina mitjançant el pla del Servei d'Ocupació Municipal del consistori (SOM Salou). Durant la setmana els nous treballadors es formaran en Prevenció de Riscos Laborals, protecció civil, a més de la formació específica de cada lloc de treball que impartiran els diferents departaments de l’Ajuntament.


Un cop superat aquest procés de formació, els treballadors duran a terme diferents projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria, entre altres. L'alcalde, Pere Granados, ha valorat molt positivament aquesta nova convocatòria del Pla Local d'Ocupació: «Amb aquest pla intentem ajudar temporalment als salouencs seleccionats mitjançant la seva inserció laboral i intentar oferir-los un seguiment i una alternativa des del SOM». El regidor d'Ocupació, David González, ha explicat que «aquest Pla d'Ocupació Local incorpora de nou un mòdul formatiu en tècniques de recerca activa de feina per tal que els mateixos treballadors un cop finalitzin la seva contractació tinguin les eines suficients per retornar al mercat de treball, entre la nova experiència professional adquirida i el suport del SOM Salou».

 

Els candidats han estat escollits mitjançant un procés de selecció entre 131 persones que es van presentar per tal de cobrir les necessitats de diferents perfils laborals alhora que es milloren i reforcen els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Cal destacar que el pla d'ocupació local Jaume I 2017, compta amb el suport del personal del SOM Salou un cop finalitzin el contractes, i mentre es continuï buscant feina. L'Ajuntament de Salou ha destinat prop de 200.000 euros al finançament del pla d'ocupació.
Comentaris

envia el comentari