Salou celebra el Dia Mundial del Consumidor

300 alumnes de les escoles del municipi han assistit a una representació teatral que pretén conscienciar sobre el consumisme
Imatge de l'obra teatral 'La Botigueta' de Tanaka Teatre | TarragonaDiari.cat

 

Amb motiu del Dia Mundial del Consumidor, l'Ajuntament de Salou ha organitzat una activitat per als més petits del municipi per tractar el consumisme. Més de 300 alumnes de 3r i 4t de primària de diversos centres educatius han assistit a una representació teatral, anomenada 'La Botigueta', per conscienciar sobre el fet de consumir. L'espectacle el realitza la companyia Tanaka Teatre, la qual interacciona amb el públic i el fa participar de tot el que passa a l'escenari tocant temes com el consum responsable, els productes de proximitat, les dates de caducitat, l'etiquetatge, el reciclatge, el medi ambient, els drets de les persones consumidores, entre d'altres.


Per la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament de Salou, Martina Fourrier, és important transmetre aquests valors als més petits perquè s'hi vagin familiaritzant i en vagin fent un consum responsable. També ha assenyalat que l'obra 'La Botigueta' tracta la temàtica del consum responsable i els drets de les persones consumidores des d'un punt de vista molt lúdic, participatiu i divertit, però amb un contingut que convida a la reflexió i la sensibilització. A l'acte, també hi ha estat present la cap de secció de Consum de Tarragona de l'Agència Catalana de Consum, Judit Pujol.
Comentaris

envia el comentari