L'Escola de Música de Salou finalitza el seu curs amb una desena de concerts

Els concerts tindran lloc entre el 13 i el 22 de juny
Imatge d'alguns alumnes de l'Escola de Música de Salou | CEDIDA

 

A partir d'aquest dimarts 13 de juny l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) donarà tret de sortida als concerts en aquesta recta final de curs, amb un concert de cambra a partir de les set de la tarda. El centre organitzarà una gran varietat de concerts adreçats a tot tipus de públic, on els alumnes mostraran les diferents tasques que han après i desenvolupat a l'Escola.


El concert de cambra que dona tret de sortida als actes, es podrà tornar a escoltar el dimecres 14 de juny a les sis i a les set de la tarda a la sala Xavier Turull. El dia 15 de juny el cor infantil, mitjà i el cor d'aprenentatge bàsic durà a terme el concert de percussió, a les set de la tarda a la plaça del Teatre Auditori de Salou. El divendres 16 de juny es realitzarà el concert de combos, a l'exterior de l'Escola Municipal de Música de Salou a dos quarts de set de la tarda. El 19 de juny la música s'aproparà a la gent gran amb un concert al sociosanitari del municipi amb les orquestres de cordes i guitarres, els grups de saxos, la banda petita i la banda de l'EMMS. Una activitat que tindrà lloc a les a dos quarts de sis de la tarda. El mateix dia es podrà assistir també al concert dels tallers de nivell mitjà, a partir de les set de la tarda a la sala Xavier Turull.

 

Les últimes oportunitats per a poder conèixer l’EMMS seran els dies 20, 21 i 22 de juny. El dia 20 les orquestres petites i grans de cordes i guitarres duran a terme un concert, a les set de la tarda a la sala Xavier Turull. L’endemà, el 21 de juny, el conjunt de trompes, saxos, banda petita i banda de l’EMMS realitzaran una demostració a la plaça del Teatre Auditori del municipi, a les set de la tarda. El dia 22 de juny finalitzaran els actes de final de curs, amb el concert de piano a quatre mans amb el duo ARGYRE, amb exalumnes de l'Escola de Música.
Comentaris

envia el comentari