Les regidores de Salou són les protagonistes del Dia Internacional de les Dones

S'ha ressaltat la importància de les accions que s'estan duent a terme entorn la igualtat al municipi
Les 6 regidores de l'Ajuntament de Salou en la lectura del Manifest | TarragonaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Salou s'ha sumat al Dia Internacional de les Dones amb l'acte de lectura del Manifest, en el qual, Martina Fourrier, Júlia Gómez, Mª José Rodríguez, M. Reyes Pino, Miren Eskarne, i Estela Baeza, les sis regidores de l'ajuntament han estan les encarregades de llegir el discurs commemoratiu. Durant la lectura del manifest, s'han projectat una sèrie d'imatges, el recull de la participació dels infants a la campanya de sensibilització sobre la igualtat.


La regidora d'Acció i Benestar Social, Estela Baeza, ha explicat: «Un any més volem sumar-nos a l'homenatge a la dona treballadora, lluitadora i compromesa, per la seva incansable lluita en el dia a dia, i també pel dret a ser allò que vol ser amb igualtat de condicions». Baeza, a més de donar molta importància a les accions que les escoles estan portant a terme en temes de sensibilització, també ha fet una reflexió en veu alta de l'informe Global de Gènere elaborat el 2016 per part del Fòrum Econòmic Mundial on es reflecteix que la desigualtat econòmica entre homes i dones encara duraria 170 anys.

 

L'acte també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Salou, Pere Granados, que ha destacat que s'ha de «reconèixer i donar tot el suport a les dones en la lluita quotidiana per la igualtat amb els homes en el món laboral, i la vida pública, en el moviment associatiu, i en la feina del dia a dia». També han assistit a la lectura del manifest molts regidors i regidores del consistori, algunes escoles del municipi i membres del Grup de Dones.
Comentaris

envia el comentari