Les obres de manteniment del Cementiri Municipal de Salou avancen a bon ritme

S'han invertit 74.244,16 euros per dur a terme diferents actuacions de millora i conservació del recinte
Imatge dels treballs de manteniment del Cementiri Municipal de Salou | CEDIDA

 

Al Cementiri Municipal de Salou s'hi estan duent a terme diferents obres de millora i conservació del recinte. L'actuació comprèn diversos aspectes de millora de l'aspecte general de l'equipament i s'està actuant a totes aquelles zones on s'està desprenent l'arrebossat de la paret, que posteriorment serà pintat. També s'han iniciat els treballs de pintura a diferents elements metàl·lics del recinte per evitar-ne l'oxidació.


Les obres afecten també al canvi integral del sistema de reg, així com d'enllumenat tant a l'exterior com a l'interior del recinte, amb la creació d'un nou sistema aprofitant els moviments de terres previstos pel nou reg. Respecte als bancs que hi ha al cementiri, seran substituïts per uns altres més moderns i s'ampliarà amb nou mobiliari urbà. Per últim, la concessionària s'encarregarà dels treballs de canalització dels diferents desaigües per evitar estancaments. Les obres suposen una inversió de més de 74.224 euros i es preveu que estiguin acabades passat l'estiu.

 

Aquest matí, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, juntament amb tècnics municipals i membres de la concessionària Mémora, encarregada de l'obra, han dut a terme una visita al Cementiri Municipal per tal de veure l'estat de les obres de manteniment. Barragán, ha destacat que «són unes millores necessàries que permetran millorar aquest equipament públic donant millors prestacions als visitants». «Amb aquestes modificacions i reformes al recinte del cementiri canviarà substancialment l'aspecte actual» ha afegit el regidor del consistori. Cal recordar que el cementiri va ser inaugurat l'any 1993 i des d'aleshores s'han fet dues ampliacions.
Comentaris

envia el comentari