Les escoles de Salou participen en les jornades d’educació viària

Es pretén inculcar valors i coneixements per tal que els nens i nenes els apliquin en el seu dia a dia
Imatge d'una de les activitats | TarragonaDiari.cat

 

La Policia Local està realitzant als centres educatius de Salou les jornades de mobilitat segura - educació viària corresponents al curs 2016-17. Aquesta activitat va dirigida a uns 1.300 alumnes de primària del municipi. Els principals objectius marcats en aquest curs són la utilització sense riscos de «la bicicleta com el nostre primer vehicle», «el pas de vianants, creua amb nosaltres», i el cinturó de seguretat «el clic més famós».


El regidor de seguretat ciutadana i mobilitat, David Gonzalez, ha explicat: «Es tracta d'unes jornades que portem duent a terme durant anys amb molts bons resultats entre els més joves. Des de la Policia Local, el que pretenem és inculcar-los uns valors i uns coneixements tant teòrics com pràctics per tal que ells mateixos els apliquin posteriorment en el seu dia a dia». Els infants amb les jornades de mobilitat segura i educació viària, podran gaudir en una primera fase d'activitats teòriques en els mateixos centres educatius.

 

 

En una segona fase, es realitzaran pràctiques a la via pública, bé com a vianant, amb un circuit urbà en el qual s'inclou la visita a la central de la Policia Local; així com a conductor amb una pràctica en el seu centre escolar i posterior sortida pels carrers del municipi. Com cada any, també està previst que es realitzi una obra de teatre, acompanyada per l'exposició dels dibuixos que els alumnes hagin realitzat durant les jornades. I com a tancament, es procedirà al sorteig de material entre tots els participants a l'esmentada exposició de dibuix.
Comentaris

envia el comentari