La iMAGInada escalfa motors a una setmana del seu inici

Entre les novetats destaca la col·laboració d'un Camp Internacional de Treball i una nova beguda de la festa, el Globus
Els organitzadors escalfen motors de cara al proper 11 d'agost, quan començarà la iMAGInada. | TarragonaDiari.cat

 

Aquesta tarda s'ha presentat a l’Espai Jove La Palmera de Tarragona, la que serà la 9a edició de la iMAGInada-Espai per a la llibertat d'expressió. Serà de l'11 al 15 d'agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona. cinc dies amb més de 120 actes per a tots els públics, amb la col·laboració directa de més de cent persones voluntàries i més de trenta entitats. Enguany l’eix temàtic serà la representació dels quatre elements: aigua, foc, terra i aire. El cartell d'aquesta edició ha estat dissenyat per l'artista Jordi Llort i en ell s’hi mostra un diorama que simula el Camp de Mart i els quatre elements. El muntatge final ha estat a càrrec d'Albert Rué.


Entre les novetats d'aquesta edició destaquen un nou espai de grafitis, il·lustradors i muralistes, en què durant els dies del festival sociocultural representaran les seves obres que després seran exposades al bar La Cantonada i subhastades el dia 7 de setembre; la col·laboració amb Creu Roja de Tarragona per a la participació en diferents activitats de les persones refugiades residents a la ciutat com ara els Sopars del Món, l'equip de voluntariat i al mercat d'artesania i art; un protocol propi contra agressions masclistes i LGTBfòbiques; i finalment l'acollida d'un Camp Internacional de Treball en col·laboració amb el Servei Civil de Catalunya. Durant deu dies, persones de diferents països vindran a col·laborar amb el projecte i a conèixer la ciutat.

 

Pel que fa a la beguda, comptaran amb la cervesa artesana especial elaborada per Kesse amb una edició limitada i, també, la beguda pròpia de la iMAGInada, el Globus. En definitiva, 5 dies plens d'actes per a tothom amb activitats infantils i familiars, tallers, xerrades, vermuts, concerts, mercadet d'artesania i art, foodtrucks, grafitis, concerts, cercaviles, tastets, sopars del món... Tot de manera autogestionada i amb el voluntariat com a pilar fonamental.
Comentaris

envia el comentari