Inauguren el parc d'atraccions Ferrari Land

El parc obrirà les seves portes aquest divendres, 7 d'abril

 

Ferrari Land ja és una realitat. Aquest dijous s'ha inaugurat el nou parc de l'escuderia italiana a les instal·lacions de PortAventura World i aquest divendres obriran per primera vegada les seves portes. Piero Ferrari, fill del fundador de la marca italiana, i Arturo Mas-Sardá han tallat aquest matí la cinta d'inauguració davant de la presència de més 250 mitjans de comunicació d'arreu d'Europa.

 

La zona de simuladors i l'accelerador vertical de 112 metres d'alçada són els seus emblemes. Amb una capacitat de 1.200 passatgers cada hora, l’atracció accelera els cotxes de 0 a 180 km/h en cinc segons, els eleva fins als 112 metres d'altura per un dels braços de la torre i, finalment, els fa caure en picat per l'altra banda en un interval d'uns 30 segons. La muntanya russa més alta d’Europa i la quarta del món és la gran atracció de Ferrari Land i ofereix una força d’acceleració de 4,5 g, un valor que supera el dels monoplaces.


Imatge del moment de la inauguració oficial de FerrariLand. | Laia Solanellas

 

Però hi ha més diversitat d'oferta en les onze atraccions de què disposa el parc. Ferrari Land inclou una reproducció d'edificis icònics de Maranello, la ciutat que acull la seu de l'escuderia italiana. També referències arquitectòniques de grans monuments emblemàtics com ara el Coliseu romà o el Campanile de San Marco de Venècia, ja plenament visible a l’’skyline’ del parc. A la part central del nou parc temàtic s'hi ubica Ferrari Experience. La nova àrea temàtica de PortAventura ofereix també un circuit d'automòbils elèctrics de 500 metres, torres de rebot, simuladors, una atracció infantil tipus 'speedway' i un espai on els visitants poden competir en equips i provar l'experiència de canviar les rodes d'un F1 com si es tractés d'un autèntic 'pit stop'. També s'obriran punts de restauració, com una autèntica 'trattoria' italiana, i per tot el parc hi haurà els elements decoratius de la marca i vehicles.

 

Imatges en vídeo del primer viatge de la nova atració de Ferrari Land


A l'esdeveniment hi han assistit autoritats diverses i, com no podia ser d'altra forma, també un bon nombre de convidats VIP amb Santi Millán i Edurne com a presentadors. Eva Hache, Arturo Valls o Àngel Llàtzer han estat altres dels famosos que han gaudit del parc de «il cavallino rampante» que a partir d'aquest estiu farà les mil meravellés de tots els seus visitants. FerrariLand ha obert doncs avui portes després d'una construcció exprés, amb una inversió de vora 100 milions d'euros, 70.00 metres quadrats amb onze atraccions i l'expectativa d'arribar a la xifra dels 5 milions de visitants anuals. 

 

Aquest ha estat el primer vagó que ha sortit de l'atracció estrella, tot ple de les celebritats convidades. | Laia Solanellas

 

Piero Ferrari, fill del fundador de la marca italiana, ha estat l'encarregat de pitjar l'«Start» a FerrariLand. | Laia Solanellas

 Comentaris
Marta
Perdoneu, però un mitjà de comunicació seriós no es pot permetre penjar una merda de vídeo com aquest per il·lustrar una notícia. Si voleu fer de TV feu-ho amb dignitat, sinó penjeu una foto però no denigreu la feina dels professionals de la càmera i l'edició.
0
G.H.
malísimo el video!!!!! Quien lo grabó???
0

envia el comentari