Futur incert per a l'únic bar d'ambient gai a Tarragona

L'amo va tancar-lo al juny i es planteja reobrir-lo
El bar 'Mistersitges' es troba a la plaça de Dames i Vells, a la Part Alta de Tarragona. | Josep M. Llauradó

Fa tres anys va obrir a la plaça de Dames i Vells de Tarragona un nou bar d'ambient gai a Tarragona. Com als seus homòlegs anteriors, no prometia estar obert més de sis mesos. Mistersitges va aprofitar el nom d'un carrer proper, Misser Sitges, per donar a entendre que aquell raconet de la Part Alta podia arribar a ser una petita reproducció de l'ambient festiu de Sitges. Abans que ell, Magic, Manhattan o New Brooklyn —entre d'altres— ho havien intentat sense èxit.


Però a Tarragona els bars d'ambient «no funcionen», diu el seu amo, Juanjo. El passat mes de juny va tancar el local per anar-se'n a treballar precisament a un bar de Sitges i, des de llavors, té el negoci en traspàs i es va agafar unes «vacances indefinides». Tot i les ofertes que ha rebut, ara es planteja reobrir-lo. En tots aquests mesos, assegura que han estat molts els que l'han animat a fer-ho i ell també assegura que «ara sí que tinc un munt d'idees». Idees que passen per fer d'aquest bar un «punt de trobada» dels gais tarragonins «cansats de les aplicacions per conèixer gent». Fins al passat mes de juny, afirma que ho era, tot i la forta competència de Sitges i Barcelona.

 

Malgrat no especifica què és el que ha fet que el seu local sobrevisqui i no ho hagin fet altres, sí que destaca que en els primers anys organitzava tota mena d'actes. Si definitivament obre el 2017, serà amb obres i una nova entrada de diners, que transformaran el local i l'oferta d'oci dedicada a un públic específic. Un públic que, també com va ser el cas de la resta d'establiments, no està limitat, i de fet acollia també clients heterosexuals. Mentrestant, Tarragona passa el primer hivern en molts anys sense cap local d'aquest tipus, més enllà de les festes organitzades per 'Premium' anomenades 'Kukiparty' que van encarades també a un públic gayfriendly.
Comentaris

envia el comentari