El Camping&Resort Sangulí Salou inaugura un nou complex turístic per celebrar els seus 45 anys

La zona compta amb 300 nous allotjaments i 12 botigues de safari
L'Alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit a l'acte juntament amb representants del sector turisme | CEDIDA

 

El Camping&Resort Salgulí Salou va inaugurar el divendres passat, 9 de juny, l'Àfrica, la seva nova zona resort del recinte, amb motiu dels seus 45 anys. Aquest nou complex turístic compta amb 300 allotjaments 'lodges' i dotze botigues ambientades en un safari, dissenyats a través d'un model de turisme sostenible i amb una recepció, un restaurant i una gran piscina, tot inspirat en el continent africà.


L'acte inaugural va comptar amb la presència del director general de Turisme de Catalunya, Octavi Bono; l'alcalde de Salou, Pere Granados, o el delegat de govern, Òscar Peris. També van participar-hi membres de l'Associació de Càmpings de Tarragona; de la FEHT (Federació d'Empresaris d'Hoteleria i Turisme de Tarragona) i de la Junta del Patronat de Turisme de Salou, a més de familiars i amics, que van poder veure les noves instal·lacions del càmping. 

 

El projecte del Camping&Resort Sangulí Salou va néixer l’any 1972 de la mà de la família Blasi i que ha anat evolucionant amb el pas dels anys. Ara, amb el seu 45è aniversari, els seus treballs culminen amb la inauguració de l’Àfrica, la nova zona Resort com altres treballs centrats a mantenir uns estàndards de qualitat com són Pet Club, la Guli Pool, un trenet elèctric o un nou bulevard. A la vegada, s’han millorat les polítiques mediambientals i de gestió de recursos per reduir l’impacte en l’entorn.
Comentaris

envia el comentari