Vila-seca preveu reduir prop d’un 60% el consum energètic dels edificis municipals

L’Ajuntament destinarà més de 95.000 euros per a millores de les lluminàries
Imatge de l'ajuntament de Vila-seca. | Vila-secaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Vila-seca té previst reduir prop d'un 60% el consum elèctric dels edificis municipals a través de la substitució de les lluminàries per altres de tecnologia LED, una tasca a què destinarà un total de 95.104,81 euros. Concretament, el consistori pretén augmentar l'eficiència energètica del municipi mitjançant la renovació de les instal·lacions de l'ajuntament i les dependències de la Policia Local, la Biblioteca municipal i algunes escoles de la localitat.


Pel que fa a l'ajuntament i les dependències de la Policia, el consistori destinarà 24.845,21 euros per al canvi de tubs de fluorescent i les bombetes de baix consum per fluorescents i bombetes de tecnologia LED, reduint la despesa d'aquests edificis en un 65%. A la Biblioteca es farà la mateixa reforma amb una quantitat de 23.231,18 euros. I a l'escola Mestral es canviaran els projectors d'halogenurs metàl·lics a projectors de tecnologia LED, amb un cost de 4.863,01 euros i una reducció de despesa del 58%.

 

La planta baixa de l'escola Sant Bernat Calvó tindrà noves lluminàries estanques IP 65 i tubs fluorescents; mentre que l'escola Antoni Torroja i Miret tindrà un pavelló d'educació infantil amb noves tecnologies LED. D'altra banda, l'escola Miramar i l'escola Cal·lípolis, així com la planta baixa de l'escola Mestral, també tindran tubs de tecnologia LED, amb un cost total d'uns 42.165,41 euros i una reducció del 56% en consum energètic.

 

 
Comentaris

envia el comentari