L'Ajuntament «posa a punt» diversos barris de Tarragona amb la Brigada Ràpida

La Brigada d'Intervenció Ràpida reforça el servei amb set operaris que faran reparacions a la via pública durant tres setmanes
Imatge de la Brigada d'Intervenció Ràpida, en una de les seves actuacions. | TarragonaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Tarragona ha endegat aquesta setmana la campanya «Tarragona, posa't a punt» que consisteix en una actuació global a tota la ciutat amb l'objectiu d'arranjar el paviment asfàltic, reparar el paviment de les voreres de carrers i places o qualsevol altre desperfecte que es trobi a la via pública. La campanya també inclou reparacions de voreres o l'enrajolat de petits trams de carrers. Aquesta actuació es va encetar dilluns i la previsió és que tingui una durada de sis mesos, quan es calcula que totes les reparacions a la via pública estiguin resoltes. «La Brigada d'Intervenció Ràpida no només no s'atura sinó que intensifica la seva tasca amb l'objectiu de millorar, encara més, l'espai públic de Tarragona», explica el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín.


El primer punt de la ciutat que viurà aquesta posada a punt és la zona que envolta Torreforta i els seus barris adjacents, com la Floresta, l'Albada, Parc Riu Clar, el Pilar, Torrenova, la Granja, Icomar i Riu Clar. En total estan previstes 34 actuacions. Els operaris de la Brigada actuaran per espai de tres setmanes, és a dir, fins a finals del mes d'agost.

 

La següent zona que s'arranjarà serà el tram de la Rambla Nova que toca a plaça Imperial, Marquès de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d'Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa. La conselleria d'Espais Públics treballa amb la previsió d'actuar de forma intensiva en l'arranjament de paviment, asfalt i altres reparacions una mitjana de tres setmanes per zona, per la qual cosa a principis de l'any vinent, segons el govern, «estaria tota la ciutat a punt». Per aconseguir-ho, la Brigada d'Intervenció Ràpida reforçarà el seu servei en set operaris, que s'afegeixen als que actualment treballen a la ciutat.
Comentaris

envia el comentari