L'Ajuntament de Tarragona prohibeix actes d'entitats a la Part Alta

La Desvetlla dels Ninots per primer any no tindrà festa de cloenda, mentre que també s'ha denegat un permís per un dinar el mateix dissabte
La plaça del Rei de Tarragona. | Josep M. Llauradó

Part del programa recollit pel mateix Ajuntament de cara a Sant Joan no es podrà celebrar per prohibició expressa del govern. Tal com ha avançat Ràdio Ciutat de Tarragona i ha pogut confirmar aquest mitjà, la ja tradicional Desvetlla dels Ninots no tindrà festa de cloenda. La d'enguany ja era de per si una edició complicada donat que la festa amb el primer tast de mamadeta havia de canviar d'ubicació, donat que la plaça dels Sedassos es troba ara mateix en obres de reforma del Circ romà. Segons ha pogut saber TarragonaDiari.cat, durant les negociacions el consistori ja va avisar que si la ubicació alternativa es trobava a la Part Alta —finalment les entitats organitzadores, el Ball d'en Serrallonga i la colla de Diables Voramar, van triar la plaça del Rei— possiblement no es podria celebrar la festa. Ara ja està confirmat i tan sols els deixaran, després de fer la cercavila tradicional amb els ninots —que critiquen les goteres de la Casa de la Festa— des de dos quarts de dotze, tenir una mica de música fins a la una amb xaranga. Per primer any, doncs, la festa no s'acabarà a les tres i no suposarà el tret d'inici a l'estiu festiu de la ciutat.


El motiu d'aquesta prohibició, segons el consistori, és evitar les queixes dels veïns del barri i de la plataforma Farts de Soroll. Tot i que es tracta d'un dissabte i d'una ocasió puntual, aquest veto dibuixa quina serà la política del govern durant aquest 2017. I és que segons ha pogut saber també aquest mitjà una altra de les activitats previstes per aquest dissabte, anunciada pel mateix Ajuntament, tampoc es podrà fer tal com es tenia previst. El dinar amb paella valenciana al carrer Enrajolat organitzat pel Casal Popular Sageta de Foc s'haurà de fer a l'interior del local i no pas al carrer. Des de l'entitat assenyalen que fa temps que els estan denegant tots els permisos per a qualsevol tipus d'esdeveniment.
Comentaris
Núria
També han prohibit la revetlla de Sant Joan a la Plaça Verdaguer, on actuaven els T'he Soulman Quartet
0
Hèctor
Tarragona ciutat dormitori, I cada cop més descarat...
0

envia el comentari