La plaça d'Amèrica de Sant Pere i Sant Pau, objecte d'una acció de denúncia de la CUP

L'obra municipal estava valorada en 582.104,82 euros l'any 2012
El paperògraf enganxat sobre el cartell institucional, a la plaça d'Amèrica de Sant Pere i Sant Pau. | TarragonaDiari.cat

Aquest dimecres al vespre, la CUP de Tarragona va actuar amb cartells de paper sobre el rètol de la plaça d'Amèrica de Sant Pere i Sant Pau, coneguda pel veïnat com «de la cinquena promoció», per denunciar que, cinc anys després que s'anunciés l'obra i s'hi efectuessin proves de càrrega, no s'ha dut a terme cap intervenció en aquest espai públic. La formació anticapitalista va empaperar el rètol amb un missatge irònic on apareixen l'exconseller Alejandro Fernández, del PP, i l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros.


El rètol que la CUP assenyala fa pública una inversió total de 582.104,82 euros. «Hem pogut comprovar que hi havia la consignació pressupostària que preveia una inversió, corresponent a l'exercici 2015, valorada en 200.000 euros», diuen. A més, asseguren que durant tres dies, de l'11 al 15 de juliol de 2012, s'hi van fer les proves de càrrega necessàries per convertir la plaça en una zona enjardinada. Més enllà d'això no s'hi ha fet res.

 

La consellera de la formació anticapitalista Laia Estrada afirma que «al proper ple demanarem explicacions sobre per què encara no s'ha dut a terme l'actuació en aquest espai i per què encara hi roman el cartell». Per a la CUP la qüestió va més enllà: «Es va posar el rètol pocs dies abans de les passades eleccions municipals del 2015 i, fins a data d'avui, és allà i no s'hi ha intervingut per res ni sabem si es farà. Som conscients que hi pot haver un problema pel fet que s'atribueixi la titularitat de la plaça als propietaris del pàrquing, però és incomprensible que passats tots aquests anys encara no hagin aclarit res».
Comentaris

envia el comentari