El PP de Salou denuncia que l’Ajuntament «prefereix l'1-O a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran»

Els populars volen que l'1-O se celebri el tradicional dinar institucional amb la Gent Gran del municipi
El portaveu del PP a Salou, Mario García. | Cedida

 

El PP de Salou ha denunciat que l'equip de govern de l'Ajuntament anteposi la celebració del referèndum del pròxim 1 d'octubre a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran. Mario García, portaveu del Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de Salou, ha dit que «en l'última comissió de Serveis Socials se'ns va informar que el dia 1 d'octubre, dia proclamat per l'Assemblea General de Nacions Unides com el Dia Internacional de la Gent Gran, tindria lloc el tradicional dinar que l'Ajuntament de Salou organitza en reconeixement a tots ells». Va ser la regidora d'Assumptes Socials qui va reconèixer, en el passat ple de l'Ajuntament, que el canvi de dia havia estat conseqüència de la queixa de diversos regidors, ja que el Dia Internacional de la Gent Gran coincidia amb el referèndum de l'1-O.


Per Mario García, «és lamentable que el Govern de l'Ajuntament de Salou anteposi els deliris nacionalistes il·legals d'alguns a un esdeveniment de reconeixement a la gent gran del nostre municipi. Es tracta d'una qüestió de prioritats, i fent el que han fet demostren que per ells la prioritat és facilitar que se celebri un referèndum il·legal». El regidor popular ha afirmat que «no té cap sentit posposar la celebració del dinar de la gent gran fins al dia 12 de novembre, ja que mai s'ha celebrat en aquestes dates. L'Ajuntament sempre ha celebrat tots els actes de reconeixement als nostres majors en la setmana de l'1 d'octubre, que és la data que l'Assemblea General de Nacions Unides va proclamar com a Dia Internacional de la Gent Gran, per la qual cosa considerem que és una falta de respecte total i absoluta per part de l'alcalde i tot el seu equip de govern».

 


García ha demanat a l'alcalde de Salou que rectifiqui en la seva decisió i es torni a fixar la data establerta inicialment per a la celebració d'aquest acte, «per respecte a la gent gran i a tots els salouencs», i li ha exigit que «d'una vegada per totes decideixi si vol facilitar la celebració d'un referèndum il·legal o aposta pel respecte a la llei». «Considerem que l'Ajuntament de Salou no ha de modificar la seva agenda per facilitar la celebració d'una il·legalitat. Nosaltres volem que Salou es quedi al marge, posicionant-se clarament del costat de la democràcia, la llibertat i l'estat de dret», ha finalitzat García.Comentaris

envia el comentari