El nou Pla d’Actuació Municipal de Salou tindrà una inversió de quinze milions d’euros

Infraestructura, microurbanisme i equipaments són els principals àmbits d’inversió que es contemplen
L'alcalde de Salou Pere Granados i el regidor de Gestió Econòmica Toni Brull a la roda de premsa d'avui. | Salou.cat

El nou Pla d’Actuació Municipal de Salou ha estat presentat avui en roda de premsa i contempla actuacions de la remodelació de l'avinguda Carles Buigas, la construcció d’una nova biblioteca o d’un nou estadi de futbol municipal; a més una important partida destinada al manteniment urbà o l’arranjament de la carretera del Far, entre d’altres. L’alcalde Pere Granados ha explicat que el Pla, estarà acompanyat «dels diferents pressupostos anuals que han de garantir el seu finançament i que conjuntament constitueixen l’autèntic full de ruta de l'Ajuntament, on queden fixades les principals línies d'actuació i les polítiques del govern municipal».


El Pla estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el govern de Salou pretén gestionar i desenvolupar, amb total transparència i màxim consens social. El Govern busca la complicitat ciutadana que com argumentava Granados ha estat elaborat «amb l'objectiu de construir una ciutat democràtica, social i oberta que potenciï el diàleg i la participació en la definició de les polítiques i projectes de la ciutat».

 

Per la seva part Toni Brull regidor de Gestió Econòmica assegurava que el Pla «és, sobretot, el compromís públic municipal on es prioritzaran les polítiques socials reforçant les àrees de la gestió que incideixen més en el benestar de les persones i famílies, la qualitat de vida i l’ocupació». Les diferents inversions i els àmbits que prioritzarà el document, així com els diversos tipus d’actuacions, poden consultar-se a la web de l’ajuntament de Salou.
Comentaris

envia el comentari