Ballesteros ja respira tranquil pels Jocs

Amar Addadi (CIJM) ha visitat aquest dijous l'Anella Mediterrània
Al mig de la imatge, Amar Addadi, president del Comitè Internacional, amb Javier Villamayor i Josep Fèlix Ballesteros, durant la visita a l'Anella Mediterrània. | Josep M. Llauradó

Vist-i-plau del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani a la tasca de l'organització tarragonina per al 2018. El seu president, Amar Addadi, ha assegurat en una visita a l'Anella Mediterrània, situada a Campclar, la seva satisfacció per l'evolució de les infraestructures i dels equipaments i es mostrava «admirador per l'esforç» de la Fundació. L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros respira tranquil, a més, perquè el proper dimarts signaran el compromís de l'Estat amb els Jocs al Pretori. S'aprovin els Pressupostos Generals al Congrés o no, Tarragona ja pot dir que té un «pla B» perquè el 2018 finalment tingui lloc l'esdeveniment esportiu.


La visita de l'Anella ha comptat amb dos actes simbòlics: un, la plantada d'arbres a l'entrada del complex; l'altre, la descoberta d'una placa commemorativa d'aquesta visita, instal·lada sobre una pedra romana, que a l'alcalde li recorda a l'ús que feien els romans del Mare Nostrum, «una via de comunicació dels pobles de la Mediterrània».

 

L'Ajuntament finançarà la reforma del velòdrom

Ballesteros ha destacat també com a novetat que el consistori finançarà properament la reforma —no prevista— del velòdrom, un dels equipaments ja presents a la zona de l'Anella i que inicialment només havia de ser objecte d'una capa de pintura. En total s'hi invertiran 354.000 euros per deixar-lo «pràcticament nou». La licitació es farà de manera immediata i l'empresa adjudicatària podria començar a treballar abans de l'estiu. Per la seva banda, la piscina olímpica estarà licitada també aquest estiu, això sí, a costa de l'Estat, ja que el seu cost ronda els tres milions d'euros.

 

Els membres del Comitè Internacional han fet un acte simbòlic de plantar arbres a l'Anella. | Josep M. Llauradó

 


Al mig de la imatge, Amar Addadi, president del Comitè Internacional, amb Josep Fèlix Ballesteros, destapant una placa en honor al CIJM. | Josep M. Llauradó

 

La placa, sobre una pedra romana, a l'entrada de l'Anella Mediterrània de Campclar. | Josep M. Llauradó

 Comentaris

envia el comentari