Comença la beca per a estudiants del retail al centre comercial Parc Central

Robert Casín, un dels quatre guanyadors, ja s'ha incorporat ja a un pla de formació que durarà un semestre
Robert Casín. | TarragonaDiari.cat

 

El centre comercial Parc Central ha iniciat la beca «Forma't amb professionals del Retail», amb la incorporació de l'estudiant de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Robert Casín, després de ser seleccionat entre les diferents candidatures presentades. El jove tarragoní ha començat aquest setembre el seu pla de desenvolupament professional amb unes pràctiques de sis mesos remunerades a les oficines de Parc Central, on podrà instruir-se en cadascun dels diferents departaments del Centre Comercial.


El concurs «Forma't amb professionals del Retail» és una iniciativa de responsabilitat social corporativa de CBRE Global Investors, gestora d'actius immobiliaris d'àmbit internacional i propietària de Parc Central, que es desenvolupa simultàniament a València, Logronyo, Vitòria i Tarragona. L'impulsor d'aquesta iniciativa a Tarragona és el Centre Comercial Parc Central que, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, busquen unir esforços per impulsar l'inici de la trajectòria professional entre els joves universitaris del territori amb interès a projectar el seu futur en el sector retail, a través d'un pla de formació i pràctiques en la gestió de centres comercials. Al juny, Robert Casín va realitzar a Barcelona un curs professional de «Management» impartit pel Consell Internacional de Centres Comercials.

 

Pla de formació específic

Des de Parc Central s'ha desenvolupat un pla de formació específic per a Robert Casín que té com a objectiu transmetre les eines fonamentals de treball i el coneixement de la indústria de centres comercials. «La formació s'ha dissenyat com un "viatge" per tots aquells departaments amb els que compta el Centre Comercial: Gerència, Gestió patrimonial, Speciality Leasing, Facility Manager i Màrqueting i Comunicació. Durant aquests mesos cada un dels responsables de departament transmetrà, sempre des d'una filosofia learning by doing, les millors pràctiques de treball i, d'altra banda, desenvoluparà projectes específics que assegurin el seu aprenentatge», manifesta Miguel Ángel González, gerent de Parc Central. Un cop acabat aquest procés de formació que conclourà el 28 de febrer s’escollirà, d'entre tots els candidats de les diferents ciutats on es realitza l'acció paral·lelament, al que hagi mostrat un millor acompliment durant el curs i les pràctiques i se li lliurarà un premi en metàl·lic de mil euros.
Comentaris

envia el comentari