Una vintena de detinguts en una important operació antidroga dels Mossos d'Esquadra a Tarragona

L'operació s'està duent a terme, bàsicament, al barri de Sant Salvador des de les cinc de la matinada d'aquest dijous

 

Unes vint persones han estat detingudes aquest dijous, 18 de maig, en una important operació antidroga que s'ha desenvolupant, des de la matinada, bàsicament al barri de Sant Salvador de Tarragona, però també en altres punts de la ciutat. Desenes de vehicles dels Mossos d'Esquadra —s'hi ha desplaçat l'ARRO, la Brimo, agents de seguretat ciutadana i policies de paisà de les brigades d'investigació— i de la Guàrdia Urbana han arribat al barri cap a les cinc de la matinada, quan s'ha iniciat aquesta operació, controlada també des de l'aire per un helicòpter de la policia catalana. També hi hauria detinguts a altres zones de la ciutat, a l'avinguda de Catalunya i al carrer Reial, segons ha pogut saber TarragonaDiari.cat.

 

Un dels detinguts en l'operatiu. | Guillem RS

Fina a dos quarts de nou del matí s'han practicat set escorcolls en habitatges i quatre més de complementaris, en una operació dictada pel jutge Joaquim Elías, del Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona. També s'han escorcollat els vehicles dels detinguts i, segons les primeres informacions, s'hi han pogut trobar substàncies i materials relacionats amb la plantació de marihuana. L'imponent operatiu ha trasbalsat aquesta zona de la ciutat a primera hora del matí, tot i que de moment hi ha pocs detalls sobre els motius concrets del desplegament, atès que el cas es troba sota secret de sumari. TarragonaDiari.cat ha pogut confirmar que es creu que els detinguts trafiquen amb marihuana i cocaïna. Ara caldrà veure si en els escorcolls s'han pogut trobar proves i la relació dels detinguts entre ells i si se'ls hi pot imputar pertinença a banda criminal.

 

Una part important de l'operació d'avui ha tingut lloc al bloc 11 de Sant Salvador, en un barri marcat pels diversos conflictes veïnals i els moviments d'intercanvi de drogues, que aquest dijous han provocat aquesta onada massiva de detencions. Poc abans de tres quarts de nou del matí, s'ha posat el punt final al desplegament policial en aquest punt del barri, tot i que s'ha allargat l'activitat policial a l'entorn del bloc 7, en l'únic operatiu que ha seguit fins al migdia i on s'ha detingut a una altra persona. Tots els detinguts han estat traslladats a la comissària dels Mossos d'Esquadra de Camp Clar a l'espera de ser posats a disposició judicial.

 

Agents dels Mossos practiquen un escorcoll al vehicle d'un dels detinguts. | Guillem RS.

 

Els Mossos s'han desplaçat massivament a Sant Salvador. | Guillem RS.

Agents dels Mossos, treballant al voltant del bloc 7 de Sant Salvador. | Guillem RS.

 

Agents dels Mossos, durant un escorcoll. | Guillem RS.

 

Una altra de les detencions practicades aquest dijous al matí a Tarragona. | Guillem RS.

 

Diversos vehicles de la Brimo dels Mossos d'Esquadra, al barri de Sant Salvador. | Guillem RS.

 

La detenció s'ha produït pels volts de les deu del matí. | Guillem RS.

 

El darrer dels detinguts, arrestat al bloc 7 de Sant Salvador. | Guillem RS.


Comentaris

envia el comentari