Desapareixen els dos menors d'edat que es van intentar suïcidar junts al pont de Santa Tecla de Tarragona

La nena estava ingressada en un centre d'acollida i el nen vivia amb els seus pares al Vendrell | S'ha denunciat la desaparició als Mossos d'Esquadra
Imatge de l'Eduardo i la Paula, buscats per la policia a Tarragona. | CME

 

Els dos menors d'edat que el passat 13 d'octubre de 2016 van intentar suïcidar-se al pont de Santa Tecla de Tarragona, el pont d'entrada a la ciutat per la T-11, han desaparegut. Segons han informat fonts de la família a TarragonaDiari.cat, la nena, Paula Vaz, que estava ingressada en un centre d'acollida, va desaparèixer ahir al vespre. Els representants legals de la jove han presentat, aquest matí, 17 de març, la denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. El centre d'acollida ja va presentar la denúncia per escapoliment ahir abans de la mitja nit. Familiars de Vaz s'han posat en contacte amb familiars del jove que es va intentar suïcidar amb la jove i també han constatat que des d'ahir a la nit que no en saben res.


El jove vivia amb els seus pares al Vendrell i el seu progenitor també va denunciar ahir, també abans de les 12 de la nit, la desaparició del nen. Ara per ara no se sap res més dels dos menors d'edat. Els Mossos d'Esquadra ja han activat els serveis de recerca, considerant el cas com una desaparició «de risc» ja que el mateix noi hauria comentat als seus pares que havia quedat amb una amiga, sense especificar qui, i per tant el cos policial té prou seguretat que la parella es troba junta.


La família responsabilitza els problemes de la seva filla, Paula, a la relació «viciosa» i «tòxica» que mantenia amb el noi, Eduardo. Per a Lorena, la mare biològica de la desapareguda, acompanyada del seu advocat, ara la prioritat és trobar la menor sana i estàlvia. Ha regirat per llocs on la parella es va amagar, quan també es van fer escàpols durant dos dies, ara fa un any. Aquest mateix dijous a la tarda havia anat a visitar-la al centre, però els responsables van dir-li que la noia no la volia rebre i des de llavors ja no n'ha sabut res més.


Els Mossos d'Esquadra estan buscant els dos adolescents ja des de dijous a la nit, just després de rebre les denúncies per desaparició. Davant l'antecedent d'intent de suïcidi i de la situació de risc, la policia fa màxima difusió del cas. Des que es van intentar suïcidar junts i van haver de ser ingressats, cap dels pares aprovava la relació, iniciada quan estudiaven junts en un institut tarragoní.Comentaris

envia el comentari