La nova escola anglesa, a punt per obrir al Catllar

Inicialment va ser projectada a Tarragona
La nova escola Jigsaw, al Catllar. | Josep M. Llauradó

 

Jigsaw British School obrirà les portes de la nova escola el proper dilluns 9 de gener. Els 85 alumnes que havien començat el curs 2016/2017 a l’antic centre de l’avinguda Maria Cristina de Tarragona començaran el segon trimestre en aquestes noves instal·lacions situades al terme municipal del Catllar. Es tracta d'un centre inicialment planejat a la urbanització de Boscos de Tarragona, però davant l'oposició dels veïns i de diversos grups municipals —basats en què en aquell terreny s'hi havia promès de fer un equipament municipal— l'empresa va decidir canviar els seus plans i va moure's a un terreny proper però d'una altra població. Segons va anunciar en un comunicat el grup Serviesport, l'escola havia d'entrar en funcionament a principis de curs.


La nova escola de Jigsaw British School consta d’una primera fase de 1350 m² construïts i donarà servei a tots els alumnes fins a l'etapa de primària. Més endavant, es farà una ampliació del centre per donar cabuda als alumnes fins a la etapa de batxillerat. Les noves instal·lacions estan dotades de deu aules on s’impartiran les classes, una sala polivalent, una sala sensorial, una biblioteca i una aula de música. A més a més, compta amb una cuina pròpia, sala de menjador, servei de transport i molta zona exterior rodejada de boscos. Per celebrar la finalització de les obres, el dissabte 7 de gener es muntarà una festa per presentar les noves instal·lacions a les famílies dels alumnes. Sobre les onze del matí es farà una visita guiada a les famílies per ensenyar la nova escola. Sobre les dotze del migdia hi haurà una obra de teatre en anglès per a tots els infants de l’escola. Després de l’espectacle hi haurà un refrigeri per a totes les famílies, infants i mitjans de comunicació convidats.
Comentaris
Lluís
Una molt bona opció per a famílies que busquen una alternativa diferent a l'oferta educativa del nostre territorial. Felicito ele promotors d'aquesta iniciativa
0
Joan
Enhorabona, una proposta pensada per els nens i nenes de les nostres comarques, que podran tenir la oportunitat d estudiar en angles i tindran la preparacio per anar a qualsevol universitat del mon .
0

envia el comentari