L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros li retreu a la CUP que no respecti la justícia

Aquest dijous es va conèixer la sentència del cas Bershka
Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, aquest matí atenent la premsa. | Josep M. Llauradó

 

Unes hores després de conèixer-se la sentència del cas Bershka, una sentència que ha condemnat a una multa i pena de presó a tres activistes de Tarragona, l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros s'ha pronunciat. «A diferència del que han fet alguns, jo no demanaré dimissions», ha afirmat en referència a la regidora de la CUP Laia Estrada, una de les condemnades.


Ballesteros ha estat imputat en dues ocasions, una d'elles «injustament», segons ha dit avui, en la investigació sobre les dietes en la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). L'altre cas és el cas Inipro, pel qual se l'investiga per haver signat factures amb set avisos d'il·legalitat. Sobre aquest últim, l'alcalde ha dit que «espero que la justícia treballi amb tranquil·litat».

 

I és que el màxim representant de l'Ajuntament de Tarragona creu que «el temps i la justícia posa cadascú al seu lloc», pel que ha expressat el seu respecte a les instàncies judicials i ha retret a la CUP que «només ho fa quan li convé, si no la destrossen».


Un esmorzar de quatre-cents euros

Les declaracions de l'alcalde s'han produït en el marc de l'esmorzar de Nadal que celebra cada any amb la premsa i representants de l'oposició. Només començar, però, i en referència a la informació que va treure TarragonaDiari.cat d'un esmorzar improvisat per respondre a unes acusacions de presumptes il·legalitats en el pla de la Budellera, l'alcalde ha començat el seu discurs ja avisant que aquell àpat havia costat al voltant de quatre-cents euros. L'esmorzar del passat 1 de desembre, però, encara es desconeix quant va costar, una pregunta que va fer la CUP al plenari del dia 23 encara sense resposta

L'esmorzar constava d'entrepanets, pastes i canapès, a més de cafè i sucs. | Josep M. Llauradó

 

.Comentaris

envia el comentari