Els secrets de la borsa per aquest 2017 al descobert, en una jornada gratuïta a Tarragona

S'organitza una jornada gratuïta tant per a experts com a novells en el món borsari
El curs és una bona oportunitat per la gent que té curiositat pel món de la borsa. | Agències

 

Tant si ja coneixeu el món de la borsa com si esteu interessats en submergir-vos-hi, no us podeu perdre l'esdeveniment que ha preparat Rankia el proper dijous 23 de març a Tarragona, que a més és totalment gratuït i només requereix d'inscripció prèvia. A partir de les 18.00 hores a l'Hotel AC Tarragona ubicat a l'avinguda Roma 8 de la ciutat, teniu una cita imperdible on descobrireu tot el que heu de saber aquest 2017 per invertir en borsa. El ponent de la jornada serà David Godino, account manager de GKFX i amb més de cinc anys d'experiència en el sector bancari i més de tres com a agent integral de sistemes especialitzat en banca i inversió. 

 

A la jornada organitzada per Rankia es presentaran els múltiples escenaris que hi ha en el 'trading' per aquest 2017, els elements que s'han de tenir en compte aquest any per a tots aquells que saben que la borsa és l'opció d'inversió idònia pel seu nivell de retorn de beneficis. Parlaran sobre els aspectes tècnics clau que heu de tenir en compte, ja sigueu experts com si us voleu iniciar en aquest món, des d'una perspectica de curt-mitjà termini fins a una de llarg termini. També es descobriran quins són els valors més destacats i representatius dels principals mercats per fer el planejament del 2017.

 

L'assistència a aquesta interessant jornada és totalment gratuïta, només us hi heu d'inscriure prèviament omplint aquest formulari. La duració de la ponència és d'una hora i mitja aproximadament, i al final de l'acte se servirà un petit aperitiu entre els assistents perquè així també puguin intercanviar experiències, també amb el ponent de l'acte. La borsa es pot convertir en un excel·lent mitjà per aconseguir uns ingressos extra a final de mes i així augmentar el vostre pressupost, i fins i tot, potser descobrireu una passió que us farà començar a invertir de forma més seriosa i aconseguir guanyar-vos molt bé la vida.
Comentaris

envia el comentari