Tot a punt per Tàrraco Viva

El festival ja ha posat a la venda les entrades

Imatge del Festival. Foto: CambrilsDiari.cat

 

El festival de recreació i divulgació històrica Tàrraco Viva torna a partir d'aquest diumenge 15 de maig i fins al proper dia 29. Les entrades ja s'han posat a la venda des d'aquest dijous via el web del festival i des de divendres ho estaran físicament a la Casa Sefus, a la plaça del Pallol de Tarragona. Els horaris d'obertura al públic són de deu del matí a una de la tarda i de cinc de la tarda a vuit del vespre, de dilluns a divendres.

 

Durant dues setmanes el festival programa 124 activitats i 436 actes al voltant del món romà per apropar el patrimoni històric i arqueològic de Tarraco a la ciutadania. L’edició d’enguany, la divuitena ja, dedicada a Roma i Egipte, presenta una nova línia que pretén apropar al públic la realitat històrica del Mediterrani com a bressol de grans cultures i civilitzacions de la humanitat. Més de 100.000 espectadors i uns 150 mitjans de comunicació acreditats visiten els diferents espais patrimonials durant el festival,


Aquests dies també és una oportunitat de gaudir dels espais patrimonials de la ciutat, els escenaris on es realitzen molts dels actes del certamen: des del Pretori, fins a l’Amfiteatre, el Circ, el Fòrum de la Colònia, les Muralles, la Necròpolis Paleocristiana i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). Però Tarraco Viva va més enllà de la ciutat de Tarragona. Des de l’any 2005, el MNAT va sumar al Festival la vil·la romana de Centcelles, a Constantí, a través d’activitats de reconstrucció històrica lligades a la tardoantiguitat i, posteriorment, la vil·la romana imperial dels Munts a Altafulla, amb activitats que actuen com a eina de coneixement i d’apropament al públic. També participen poblacions com Cambrils, Falset o Porrera al Prioriat, a les quals enguany se suma també el columbari de Vila-Rodona. Consulta el programa de Tàrraco Viva 2016.
Comentaris

envia el comentari