Sant Jordi arriba a Vila-seca amb la presentació de tres llibres

Se celebren actes en motiu de la Diada des del 18 fins al 28 d'abril
L'Auditori Alcalde Josep Malapeira acollirà una de les presentacions | TarragonaDiari.cat

 

Vila-seca celebra l'arribada de Sant Jordi amb la presentació de tres llibres. Al municipi hi tenen lloc diversos actes en motiu de la Diada des del dia 18 fins al 28 d'abril, entre els quals trobem l'intercanvi de llibres infantils o un taller de punts de llibre per a totes les edats. 


M. Isabel Sánchez és l'autora del llibre 'La Sombra del Silencio', que es presentarà el dia 19 d'abril i que anirà a càrrec de la regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, Manuela Noya. Aquest primer acte tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural de la Plana. Pere Segura, regidor de Cultura, serà l'encarregat de presentar el llibre 'Marc y la ouija' al Centre Cívic i Cultural de La Pineda el dijous 20 d'abril. El 26 d'abril es presentarà l'últim llibre en motiu de la Diada de Sant Jordi, '100 coses que has de saber de l'òpera' de David Puertas i Jaume Radigales. Aquest acte tindrà lloc a l'Auditori Alcalde Josep Malapeira.

 

A banda d'aquestes tres presentacions, el Centre d'Estudis Vila-secans dona a conèixer el primer número de la publicació 'Emprius' en una presentació a l'Associació El Centru el dia 27 d'abril. 

 
Comentaris

envia el comentari