La Rambla Nova i Bonavista s'ompliran d'activitat la diada de Sant Jordi

Tarragona celebra el dia de la rosa i el llibre amb els actes més tradicionals

La Rambla Nova tornarà a ser l’epicentre de la diada de Sant Jordi a Tarragona. Del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí hi haurà els centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d’escoles i colles castelleres. Dels carrers Adrià i Sant Agustí als carrers Unió i Sant Francesc: Institucions, entitats d’àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors. Dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats) hi haurà llibreters i floristes, i del monument als Despullats fins a la Font del Centenari: entitats i associacions del tercer sector. En total seran 209 parades entre les que hi hagi a la Rambla Nova —171— i les autoritzades a la resta de la ciutat. El conjunt d'entitats que han presentat la seva sol·licitud es poden consultar a la seu electrònica.


A les vuit de la tarda, les quatre colles castelleres de la ciutat actuaran conjuntament, com és tradicional. Les diferents llibreries i editorials muntaran estands on signaran els escriptors que són novetat per Sant Jordi.

 

A banda, a Bonavista l'associació veïnal ha organitzat un seguit d'actes, tal com ja va fer l'any passat. Diumenge a les onze del matí hi haurà l'actuació de Victoria i Meri, animadores, a dos quarts de dotze pintacares i a la una obra de Sant Jordi a càrrec de Torralba Teatre Jove. Tot plegat, a la plaça de la Constitució, on també s'hi podran comprar roses.
Comentaris

envia el comentari