La Canonja es prepara per a la Festa Major amb els actes més tradicionals i populars

Les festes començaran el 12 d'agost amb el pregó a càrrec del president de la Diputació
Imatge de la passada Festa Major de la Canonja | Cedida

 

La Canonja celebrarà la Festa Major d'estiu a partir d'aquest divendres, 12 d'agost, amb els actes més tradicionals i populars. Josep Poblet, president de la Diputació i alcalde de Vila-seca, serà l'encarregat de donar el tret de sortida a les festes amb el pregó a la sala noble del Castell de Mariscart. A continuació, els gegants i grallers de l'Orfeó Canongí i els diables de la Canonja aniran a l'encesa de la tronada. Tot seguit, hi haurà correfocs a càrrec dels Diables de la Canonja, Altafulla i Agramunt. A les 12 de la nit es farà el ball de Festa Major a càrrec de l'Orquestra Girasol. En acabar hi haurà la discoteca jove. 


Diumenge, 13 d'agost, tindrà lloc la cercavila de Festa Major, el taller de circ i trapezi i la tradicional paella popular. A partir de les 18.00 hores se celebrarà la Diada Castellera amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Xiquets del Serrallo. A les 20.00 hores es farà un espectacle de teatre i circ, i a les 00.00 hores hi haurà la nit de ball amb l'Orquestra Welcome Band. Dilluns, 14 d'agost, tindrà lloc l'Aquafest a la piscina del Poliesportiu Municipal. A les 18.00 hores a la plaça de la O hi haurà un espectacle ple d'humor a càrrec de la companyia Capitán Maravilla. A partir de les 20.00 hores començarà el concert de Festa Major amb l'Orquestra la Principal de la Bisbal i a la nit hi haurà ball i discoteca jove. 

 

Dimarts, 15 d'agost, hi haurà les matinades a càrrec dels alumnes de l'escola de música. A continuació, es farà l'anada a ofici, la processó i la ballada de sardanes. A la tarda tindran lloc les havaneres i el rom cremat. A continuació, començarà el Castell de Focs i la pirotècnia d'Altura, que marcarà el final de les festes. El 19 d'agost se celebrarà el campionat de monopatí i escúter al Skate Park municipal. D'altra banda, cal destacar la quarta edició del Vermut i Pintxo de la Canonja, que compta amb la participació d'alguns bars del poble i amb actuacions de música. El preu d'un vermut i un pintxo serà d'1,5 euros i està obert a tothom. A més, els vermuts tindran lloc el dissabte i diumenge dels tres primers caps de setmana d'agost.
Comentaris

envia el comentari