El Teatre Auditori de Salou acull el jove talent musical del país

El concert es realitzarà en el marc del 75è Encontre de la JONC i 37è encontre de la JONC Alevins
Imatge de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) | SalouDiari.cat

 

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) tornarà a reunir aquest Nadal al jove talent musical de Catalunya sota la direcció de Manel Valdivieso, i ha organitzat un concert al Teatre Auditori de Salou en el marc del 75è Encontre de la JONC i el 37è Encontre de la JONC Alevins. El concert reunirà els 145 joves músics que arribaran de diferents punts del territori després d'haver superat les audicions que es van realitzar durant la tardor, a les que es van presentar prop de 600 persones. Aquest encontre servirà per preparar el Concert Solidari de celebració del 20è Aniversari del Projecte Home, una ONG que treballa pel tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i la ludopatia.


En aquest sentit, alguns usuaris de l’ONG visitaran Salou per assistir a l’assaig general de l’orquestra, una activitat que inclourà també una xerrada entre els integrants del projecte i els músics per treballar la conscienciació i la integració social a través de la música. L'activitat presentarà dos programes en què els joves músics treballaran conjuntament amb 30 professors de diversos conservatoris i orquestres de tot l'Estat espanyol i alguns països europeus.

 

El 27 de desembre s'iniciarà el 37è encontre de la JONC Alevins, que s'allargarà fins al 4 de gener, i en el que es treballaran peces de Beethoven i Mendelssohn per a un concert que es realitzarà el dia 29 de desembre a la residència d'avis de Salou, i un altre del dia 3 de gener al TAS. D'altra banda, el 75è encontre de la JONC arribarà al Teatre Auditori de Salou (TAS) del 2 al 8 de gener, amb un repertori que inclourà peces de Stravinsky, Mozart, Brahms, Bach i Haydn. Aquestes obres s'interpretaran al TAS el dissabte 7 de gener, i l'endemà es traslladarà a l'Auditori de Barcelona en un concert benèfic pel Projecte Home.
Comentaris

envia el comentari