El Morell organitza una nova edició del 'PrimaverArt'

La mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell tindrà lloc del 21 al 23 d’abril
Acte de presentació de l'edició d'aquest any 2017. | cedida

 

Aquest cap de setmana tindrà lloc la tercera edició del 'PrimaverArt', la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell, que preveu omplir l'espai públic de la vila amb teatre, circ i música per a tots els públics i de forma totalment gratuïta. El certamen de caràcter anual, ja consolidat, ha crescut pel que fa al nombre de propostes, amb un total de quinze.


El focus cultural del certamen recau als espais públics del Morell, que acolliran fins a quinze espectacles definits per la varietat i la qualitat de la posada en escena. De fet, el PrimaverArt 2017 comptarà amb diferents plats forts, que seran repartits durant els tres dies en què el festival omplirà carrers i places del municipi. En aquest sentit, cal destacar obres com 'Nàufrags', que ha estat considerat el millor espectacle de carrer als Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2016; 'Rats', que ha rebut el reconeixement de millor espectacle de carrer a la Fira Titelles 2015; o 'Càntut', que ha rebut el premi Enderrock millor disc folk 2016 segons la crítica i el premi Teresa Rebull Fira Mediterrània 2016. A més, el PrimaverArt comptarà amb estrenes i novetats com 'Lurrak', un espectacle de circ contemporani que combina teatre, música i circ, el qual serà representat per primer cop a Catalunya, o les propostes de microteatre que presenten el col·lectiu de Les Artistes Locals de Reus. Com en les dues darreres edicions, el PrimaverArt acabarà amb 'L'Estiueig', una proposta de Commedia dell'Arte del dramaturg Carlo Goldoni.

 

A més, el 'PrimaverArt 2017' es veurà completat amb la presència dels millors FoodTrucks del territori i amb una zona d'autocaravanes. Per a més informació, podeu consultar el portal web de la mostra, primaverart.cat, seguir-la a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, i al web de l'ajuntament on també es pot consultar tota la programació completa del certamen, entrant a https://issuu.com/ajuntamentdelmorell/docs/primaverart_2017_llibret.
Comentaris

envia el comentari