El Morell es prepara per gaudir del PrimaverArt

Per tercer any consecutiu arriba la mostra d'arts escèniques a peu de carrer a la localitat tarragonina
Imatge de la presentació del PrimaverArt | Cedida

 

L'Ajuntament del Morell ha presentat aquest dimarts, 11 d'abril, la programació i la nova imatge del PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques a peu de carrer que es portarà a terme entre els dies 21 i 23 d'abril a l'espai públic de la vila amb teatre, circ i música per a totes les edats. Al jardí de l'Ajuntament, el regidor d'Hisenda, Governació, Comunicació i Protecció Civil, Eloi Calbet, juntament amb els tècnics de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut han presentat públicament un total de quinze propostes. A més, el regidor i els tècnics han volgut destacar que la totalitat dels espectacles són gratuïts.


Cal destacar que els plats forts de la mostra estan repartits durant els tres dies de duració. 'Nàufrags', que ha estat considerat el millor espectacle de carrer als Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2016; 'Rats', que ha rebut el reconeixement de millor espectacle de carrer a la Fira Titelles 2015; o 'Càntut', que ha rebut el premi Enderrock millor disc folk 2016 segons la crítica i el premi Teresa Rebull Fira Mediterrània 2016. A més, el PrimaverArt comptarà amb estrenes com 'Lurrak', un espectacle de circ contemporani i per respectar la continuïtat de les dues darreres edicions, acabarà amb 'L'Estiueig', una proposta de Commedia dell'Arte del dramaturg Carlo Goldoni.

 

A més, enguany, la mostra es presenta amb una nova imatge gràfica realitzada per un equip de dissenyadors del Morell. Tot plegat per tal que els carrers de la vila es tenyeixin de colors i es converteixin en escenari d'una oferta variada cultural.
Comentaris

envia el comentari