Comença la inscripció per al tercer trimestre dels cursos de català del CNL de Tarragona

A més de la capital, hi ha oferta presencial a Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls

La inscripció per al tercer trimestre del curs acadèmic del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona (del Consorci per a la Normalització Lingüística) es farà del 23 al 30 de març. Durant aquest tercer trimestre del curs s’impartiran cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència. Començaran cursos presencials a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis del Centre. A Tarragona, les classe començaran el 3 i 4 d’abril.


D’altra banda, durant aquest trimestre continuaran els cursos de nivell Inicial del Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona, coorganitzats conjuntament amb les AMPA de les escoles tarragonines i els departaments d’Ensenyament de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. Aquests cursos estan adreçats als pares i mares dels alumnes. També es continuarà amb l’oferta de cursos del programa Aprèn.cat, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

La distinció principal de l’oferta formativa del Consorci rau en la diversitat d’activitats culturals complementàries que els alumnes fan dins i fora de l’aula –sovint coorganitzades amb altres entitats–, que garanteixen contextos d’ús per a la pràctica de les habilitats comunicatives, alhora que faciliten el coneixement de l’entorn, la descoberta del patrimoni cultural català i la construcció de marcs de referència per afavorir la cohesió social.
Comentaris

envia el comentari