Posa a punt el teu vehicle per a les vacances amb Tarraco Center

Abans d'emprendre un viatge de molts quilòmetres és imprescindible revisar que el vehicle estigui en estat òptim
És important fer una revisió al cotxe abans de marxar de vacances. | Cedida

 

Segur que ja tens la destinació de les teves vacances triada. I segur també que ho tens tot ben lligat perquè siguin uns dies inoblidables. Però, ja has passat pel taller per posar a punt el teu vehicle? Si has de viatjar en cotxe, recorda que és molt important comprovar que tot estigui correcte. Si fa molt de temps que no portes el teu cotxe al taller, aquest és un bon moment per a fer-ho. Molts de nosaltres farem molts quilòmetres aquest estiu amb el nostre vehicle i no volem que ens deixi tirats enmig de la carretera. Cal assegurar-nos que està en perfecte estat per començar un llarg viatge. Això Tarraco Center ho té clar i t'ho vol posar fàcil.

 

Per començar, és important que siguis previsor i no ho deixis per a l'últim dia. És important demanar cita amb antelació perquè no perjudiqui els nostres plans i puguem començar les vacances amb total tranquil·litat. Però, quines altres qüestions hem de tenir en compte?

 

Pneumàtics. El dibuix de les rodes ha de tenir una profunditat mínima d'uns 1.6 mil·límetres perquè s'agafi bé a l'asfalt. I sobretot, comprova la pressió just abans de sortir de viatge.

Oli. El nivell de l'oli ha d'estar entre els límits establerts. Si el nivell està per sota del mínim, hauràs de substituir l'oli i el filtre.

Frens. És un dels punts més importants. Assegura't que els discs i les pastilles no estan desgastats i tens suficient líquid.

Llums. Intermitents, llums de posició, de creuer i llargues, i llums de fre. Comprova que tots els llums funcionin correctament i els fars estiguin ben reglats.

— Altres coses que cal revisar són el nivell de líquid refrigerant, la càrrega de bateria i tots els elements dels parabrises.

 

Poseu a punt el vostre cotxe amb la revisió de Tarraco Center

Si teniu previst marxar de vacances i passar la revisió del vehicle per assegurar-vos que no tindreu cap ensurt, a Tarraco Center volen premiar els lectors de TarragonaDiari.cat amb un descompte en la revisió del cotxe al seu concessionari oficial. Només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i automàticament ja tindreu el descompte quan aneu al taller, i pagareu 69 euros + IVA. El preu de la revisió sense descompte és vint euros més car.

 

PARTICIPACIÓ TANCADA
Comentaris

envia el comentari