Grans descomptes en estris de cocció i de cuina a la botiga outlet de Valira a Tarragona

Ubicada a l'avinguda Catalunya de Tarragona ofereix grans descomptes que van des del 40 al 60%, i fins i tot ofertes setmanals al 70%, en tot tipus d'estris per a la cuina
Una bona paella encara és més deliciosa si s'ha fet amb els estris adequats. | Cedida

 

És temps de quedar amb amics i família per fer un sopar, vermut o dinar a la fresca a la terrassa de casa, al jardí o al pis. L'estiu és un moment d'amistat, de reencontre i diversió amb els nostres i, sobretot, per gaudir de la nostra icònica i envejada vida mediterrània, què durant aquests mesos és més present que mai a les nostres vides. Quan preparem una vetllada així pensem molt bé el menú, la decoració i altres detalls però ens passa inadvertit que l'essencial és el més important. I què és el més essencial per preparar un bon àpat? Els estris. L'ús diari de paelles, cassoles, olles i altres estris de cocció i de cuina fan que es deteriorin i, encara més, si no són de bona qualitat. Ara pot ser un bon moment per renovar tot aquest parament per a la cuina i preparar deliciosos plats amb estris de primera qualitat i sense rascar-vos la butxaca, i és que a Tarragona podreu adquirir productes Valira amb descomptes que van des del 40 fins al 70%. A la seva pàgina de Facebook podreu estar al dia dels descomptes especials setmanals i moltes altres ofertes i idees per a la cuina.

 

Paelles, olles i molt més als outlet de Valira a Reus i Tarragona. | Laia Solanellas

 

A les botigues 'outlet' que Valira té ubicades a Reus i Tarragona hi trobareu un ampli ventall dels seus productes a preus d'escàndol. Els descomptes en paelles, olles i altres utensilis per a la cuina van des del 40 fins al 60% sobre preu de fàbrica, i fins i tot puntualment hi podreu comprar amb descomptes d'un 70% en alguns articles seleccionats. A Tarragona trobareu la botiga outlet de Valira a l'avinguda Catalunya número 9, amb horari de 09.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres, i dissabtes de 09.30 hores a 14.00 hores. 

 

Algunes de les ofertes que tenen en marxa aquesta setmana i que són imprescindibles per a qualsevol cuina són:

Paella per a inducció de 18 centímetres que originalment tenia un preu de 32,20 euros, a l'outlet la podreu adquirir per 19,32 euros.

Paella de 26 centímetres amb un preu inicial de 29,50 euros la trobareu per tan sols 11,80 euros.

Wok de 30 centímetres passa de costar 38 euros a costar-ne 15,20 euros.

Planxa de 28x28 per a inducció us costarà tan sols 19,92 enfront els 49,80 euros que val originalment.

— Durant tot el mes d'agost, la col·lecció de bosses tèrmiques PLAYA compta amb un 25% de descompte.

 

Als outlet de Valira també tenen sempre en marxa la 'operació renove' de paelles, i si en teniu de velles per casa (encara que estiguin xafades), les podeu portar a les seves botigues i rebreu un 5% de descompte addicional en el producte que escolliu, mentre contribuïu amb el medi ambient, ja que Valira s'encarrega de gestionar i reciclar el material. Qualsevol dels productes que compreu a les seves botigues outlet també compten amb garantia, però heu de saber que a més l'únic defecte que tenen és estètic com petites rascades que no s'aprecien a simple vista, però mai són afectacions funcionals. De fet, Valira es compromet a canviar el producte de forma automàtica en el cas que hi hagués algun defecte que comprometés el correcte funcionament de l'article. 

 

Valira és sinònim de qualitat en el món de la cuina, una de les marques líders en el mercat d'articles de parament per a la casa, i a més la seva seu central es troba a Reus des de l'any 1969, des de la qual s'investiga, es dissenyen i es fabriquen gran part dels seus productes, i en especial els de la secció d'alumini, amb mà d'obra del territori i generant llocs de treball de qualitat. De fet, Valira és l'únic fabricant de paelles d'alumini a Catalunya i tot l'Estat. Un dels punts forts de Valira és que tots els seus productes tenen garantia, però a més us assegureu que esteu adquirint parament per a la cuina de màxima qualitat amb matèries primeres excel·lents, pel que la seva vida útil és molt llarga.

 

La botiga està ubicada a l'avinguda Catalunya de Tarragona. | CedidaComentaris

envia el comentari