Els màsters de la URV: una garantia per al vostre futur

Trobareu màsters de tots els àmbits, amb novetats i enfoc internacional, que us obriran les portes al vostre futur laboral
Imatge del Campus Bellisens de la URV. | Cedida

 

Si ja heu acabat els vostres estudis universitaris i voleu continuar ampliant la vostra formació heu de saber que a la Universitat Rovira i Virgili hi trobareu un ampli ventall de màsters i postgraus de tots els àmbits que faran que les vostres ganes d'aprendre no minvin i us pugueu crear el futur que desitgeu. A la URV hi trobareu grups reduïts, tracte personalitzat, tutories individuals i una relació propera amb el professorat perquè el vostre aprenentatge sigui total, amb metodologies innovadores i participatives. A més, els plans d'estudi estan dissenyats tenint en compte les darreres tendències de cada sector, així adquirireu les competències més útils per a impulsar la vostra carrera professional.

 

Cal destacar l'orientació internacional dels màsters i doctorats de la URV: en els darrers anys no ha parat de créixer el nombre de projectes, activitats, professors i estudiants internacionals, i si per alguna cosa és molt coneguda la universitat tarragonina és per ser capdavantera en la recerca. En només 25 anys la URV ha aconseguit posicionar-se en els rànquings internacionals entre les millors universitats del món. El rànquing de la revista Times Higher Education l’ha reconeguda com una de les 100 millors universitats del món de menys de 50 anys d’història i la quarta universitat amb més qualitat de l’Estat espanyol. A més, el prestigiós Rànquing Acadèmic de les Universitats del Món (ARWU), conegut com a Rànquing de Xangai la situa entre les 500 millors del món. Disposa de més de 1.000 investigadors organitzats en 142 grups de recerca amb col·laboració amb altres institucions internacionals.

 

La preinscripció per als màsters universitaris del curs 2017-18 ja està oberta i teniu temps en primera fase fins al 30 de maig, i a partir de l'1 de juny s'iniciarà una segona fase de preinscripció si hi ha places vacants que s'allargarà fins al 21 de juliol. Per conèixer què necessiteu per realitzar aquesta preinscripció podeu visitar aquesta pàgina web, on us explicaran pas a pas què heu de fer. Per consultar tota l'oferta formativa en màsters universitaris de la Universitat Rovira i Virgili podeu navegar en aquesta web i consultar-la per àmbits, mitjançant el cercador i informant-vos del contingut de cada màster. Cal destacar que enguany la URV incorpora quatre màsters nous: el màster universitari en Gestió de Destinacions Turístiques, el màster universitari en Gestió d'Empreses Tecnològiques, el màster universitari en Genètica, Física i Química Forense i el màster universitari en Mercats Internacionals.

 

A més, la URV també ofereix màsters singulars com el màster Erasmus Mundis en Innovació en Enoturisme (WINTOUR) o el màster universitari en Envelliment i Salut. També hi trobareu entre el llistat el clàssic de la universitat, el màster més antic que és el de Direcció i Gestió d'Empreses conegut popularment com MBA. També podreu cursar títols propis de postgrau, com és el Diploma de Postgrau en Ciències Culinàries i Tecnologia, que és una titulació nova i única a tot Catalunya. També hi figura el Diploma de Postgrau en Radiologia i Ecografia Clíniques per a Fisioterapeutes i el Diploma de Postgrau en Abordatge Integral a les Persones amb Ferides Cròniques. Una oferta variada que us ajudarà a completar la vostra formació i assegurar-vos un futur d'èxit.
Comentaris
Manel
Entre aquests màsters us referiu també al d'Arqueologia Clàssica? No em feu riure...
0

envia el comentari