El concessionari de Ford, Tarraco Center, rep el seu segon Chairman's Award

Es tracta d'un guardó en l'àmbit europeu instituït per Ford Motor Company que és el premi més important que la marca concedeix a la seva xarxa de concessionaris oficials
Aquest és el segon cop que el concessionari de Tarragona rep el guardó. | Cedida

 

El concessionari oficial de Ford a Tarragona, Tarraco Center, va rebre el dilluns 22 de maig de mans del president i conseller delegat de Ford Espanya, Jesús Alonso, el premi a l'excel·lència en l'atenció al client Chairman's Award, en la seva edició 2016. El Chairman's Award és un guardó en l'àmbit europeu instituït per Ford Motor Company que, a la pràctica, és el premi més important que la marca concedeix a la seva xarxa de concessionaris oficials. Una important distinció que té com a objectiu remarcar l'interès i el compromís de tota la xarxa per oferir un servei de qualitat, així com per premiar els esforços de la mateixa en l'obtenció de la satisfacció més gran i fidelització del client.

 

Jesús Alonso es mostrava especialment satisfet de presidir un acte en el qual es reconeixen els esforços dels concessionaris amb aquests guardons, i declarava en el moment del lliurament que «Ford i la seva xarxa de concessionaris formem un equip, i per això hem de treballar en sintonia per oferir el millor servei als nostres clients, ja que aquesta és la clau de l'èxit. Per això, m'agradaria fer menció especial a l'excel·lent tracte i servei que s'ofereix des de Tarraco Center. Un cop més, aquesta concessió ha demostrat eficàcia i professionalitat en tota la seva activitat, el que li fa digna mereixedora d'aquest premi». Alonso, va transmetre la seva felicitació al personal de Tarraco Center i va afegir que «heu d'estar molt satisfets i orgullosos per l'assoliment d'aquest guardó».

 

Tot l'equip de Ford Tarraco Center celebrant el guardó. | Cedida

 

El procés de selecció es basa en l'opinió dels mateixos clients de Ford, els quals, a través de les respostes i opinions abocades en els qüestionaris de satisfacció de la marca, actuen com a únic jurat i decideixen quins concessionaris ofereixen el millor servei i, per tant, quins han de ser creditors del Chairman's Award. El que ha fet destacar a Tarraco Center sobre la resta de concessions ha estat el seu exquisit tracte amb els clients, la qual cosa els ha portat a aconseguir les màximes puntuacions en aquest índex. Durant el lliurament, Félix Nicolás —gerent— va declarar: «El fet d'aconseguir el Chairman's, per segona vegada, és sobretot el reconeixement més clar que pot tenir l'equip de Tarraco Center que manté al dia els compromisos amb els processos establerts. És a dir, que a Tarraco Center s'està fent un treball de qualitat. Això és el que ens diuen els nostres clients».
Comentaris
Jesús
Claro, como no le van a dar el premio, si es el único concesionario ford que existe en la provincia, por que por atención al cliente no será, pues yo fuí cliente durante muchos años y desde nefasta atención hasta estafarme en varias revisiones, por lo que dejé ese concesionario y marca a mi pesar.
0

envia el comentari