Cinc opcions per trencar els vostres límits de cara a l’estiu

Cansats dels obstacles que sempre us barren el pas? Amb l’arribada del bon temps, us plantegem diferents camins per superar-vos i ajudar-vos a fer realitat els vostres somnis, perquè sempre és un bon moment per a començar de nou
Els cursos a CEPTA et preparen pels reptes professionals. | Cedida

 

Nous obstacles, barreres que moltes vegades semblen impossibles de superar. El teu horitzó laboral sembla un laberint? En aquest cas, et proposem cinc opcions que et poden ajudar a prendre aire, agafar embranzida i fer un salt endavant que et permetrà tenir més per a oferir en un món cada cop més complex com és la recerca de feina. Ara és el moment d’aprendre anglès i alemany, de començar a fer pàgines web, d’aprendre fonaments de logística o de saber més de normativa de medi ambient. A què esperes per a sorprendre’t a tu mateix?

 

Inicia’t en la Gestió de Magatzems

Gestionar, calcular i treballar amb l’estoc disponible és imprescindible per a qualsevol negoci. De fet, la indústria logística —la que treballa aspectes com el transport, emmagatzematge, manteniment i distribució de mercaderies— és un sector que genera cada cop més llocs de treball al conjunt de les comarques de Tarragona i també al conjunt de Catalunya. En aquest sentit, programes com el d’Organització i Gestió de Magatzem, que inclou 80 hores de pràctiques en empresa, poden ser-vos molt útils. Cepta ofereix el curs del 12 de juny al 27 d’octubre, de dilluns a divendres de les 15 a les 20 hores.

 

Domina idiomes per a progressar

Iniciar-se en el coneixement d’un nou idioma fa créixer l'autoestima. A més, conèixer llengües estrangeres multiplica les teves possibilitats de trobar un lloc de treball i més amb l’auge de la temporada turística a tocar. Si creus que et cal millorar el domini d’Anglès o Alemany, a Cepta pots fer-ho amb total garantia, ja que som centre acreditat per Cambridge o l’Institut Goethe.

 

Anima’t amb els programes d’Anglès Gestió Comercial -nivells B1 i B2, de 9 a 14 hores, del 26 de maig al 20 de juliol- i d’Alemany Gestió Comercial -nivells A1 i A2, de 9 a 14 hores, del 5 de juny al 20 de juliol i també de 9 a 14 hores, del 19 de juny al 8 de setembre- programes en els quals podràs gaudir de classes de primer nivell, amb 30 hores de pràctiques a l’empresa incloses, que t’ajudaran a incorporar-te al món laboral.

 

Interessa’t per la Gestió ambiental

La normativa que regula el tractament del medi ambient a les empreses és una àrea cada cop més important i que està subjecte a diversos canvis. Per aquest motiu, els professionals que tenen coneixements especialitzats en aquesta àrea poden ser importants en molts organigrames laborals. Si creus que aquest camp pot interessar-te, el curs de Gestió Ambiental comença el pròxim 5 de juny i es durà a terme fins al 30 d’octubre, de dilluns a divendres de les 16 a les 21 hores. El programa inclou 80 hores de pràctiques en empresa

 

Aprèn a fer pàgines web

Internet ja no és el futur, sinó el ciment del present immediat. Si estàs buscant feina, et servirà de molt aprendre a desenvolupar-te amb facilitat en l’entorn web, a través d’un curs que sigui pràctic, fàcil i eficient i que, a més a més, inclogui 80 hores de pràctiques a l’empresa, com és el curs de Confecció i Publicació de Pàgines Web que començarà a les instal·lacions de Cepta el pròxim 31 de maig. El programa es desenvoluparà fins al 27 d’octubre i es durà a terme en horari de tarda, de 9 a 15 hores.

 

Forma't sobre tot allò que necessitis. A Cepta t’estem esperant. Informa’t sobre els nostres cursos subvencionats per a persones a l’atur a la pàgina web www.cepta.es, l’adreça de correu formacio@cepta.es o al telèfon 977 211 966.

 
Comentaris

envia el comentari