Aldi inaugura nou supermercat a Vila-seca amb més de 1.200 metres quadrats

ALDI, una de les cadenes més importants d’alimentació a Europa, obrirà el pròxim 28 d’abril una nova botiga a Vila-seca
L'establiment de Vila-seca serà l'onzè al Camp de Tarragona. | Cedida

 

Vila-seca comptarà amb un nou supermercat a partir del proper divendres 28 d'abril, que serà l'establiment ALDI, una de les cadenes més importants d'alimentació d'Europa, i que obrirà un centre amb 1.200 metres quadrats i 90 places d'aparcament. El nou ALDI de Vila-seca estarà ubicat al Raval de la Mar, cantonada Via Màxima, i obrirà les seves portes de dilluns a dissabte de 09.15 a 21.15 hores. Amb aquest establiment, la cadena de supermercats ja en té onze al Camp de Tarragona, i el de Vila-seca ha generat quatre nous llocs de treball. A Catalunya, ALDI ja compta amb 56 establiments dels més de 260 que la cadena té repartits per tot l'Estat espanyol. Amb aquest nou supermercat, la marca vol contribuir a la dinamització econòmica de Vila-seca i oferir també una nova alternativa per a realitzar la compra familiar quotidiana.

 

ALDI aposta per oferir qualitat molt alta als millors preus i un ampli assortiment de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. Concretament al nou establiment de Vila-seca els clients hi trobaran més de 1.500 productes on hi podran comprar tot allò que necessitin pel seu consum diari: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. A més, compta amb un ventall de 120 marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus i que permetrà que molta més gent pugui accedir a productes d'alta qualitat als millors preus. La inauguració serà el proper divendres 28 d'abril, i aquell dia tots els clients que hi assisteixin podran gaudir d'una degustació dels seus productes i cuina en directe, a més de promocions i obsequis.

 

ALDI és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb prop de 5.000 botigues distribuïdes en nou països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en l’actualitat hi té més de 260 establiments. ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors d’ALDI és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors internacionals, estatals i locals i també, oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil, entre d’altres.
Comentaris

envia el comentari