La policia espanyola desplega «escamots de la por» per Tarragona durant la vaga general d'aquest 3 d'octubre

S'han vist agents a Valls, Tarragona i Reus
Imatge d'agents de la policia espanyola a Valls.
Imatge d'agents de la policia espanyola a Valls. | Cedida

 

Columnes de furgonetes de la policia espanyola s'han desplegat aquest matí a primera hora pel Camp de Tarragona durant l'inici de l'aturada general convocada pels sindicats i les entitats sobiranistes. Aquests grups de policies espanyols, batejats pel mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont, com «escamots de la por» s'han repartit en diversos pobles del Camp com a Valls, on han reobert la circulació després de neutralitzar una barricada que havien fet piquets en un polígon industrial de Valls. Diverses fonts han reportat també presència d'aquestes columnes de policies espanyols a Reus i Tarragona. A la caserna de la Policia Nacional a Reus diverses unitats d'ordre públic dels Mossos d'Esquadra s'hi han instal·lat des de primera hora per evitar enfrontaments durant la jornada de vaga.

 
Comentaris
Joan
Escamots de la por k dieu inútil. ..la por es el manifestants ..imposant
5
Ganxu
Quanta gent ha volgut avui anar a treballar i no ha pogut perquè s'han trobat les carreteres tallades? No els han deixat elegir. Aquesta és la democràcia que volem? Ens estem tornant tots bojos.
3
Pere
la gent vol viure tranquil·la. Són quatre desgraciats els que ens estan portant al precipici.
1
jaume
És la policia nacional i la guàrdia civil la que ens està portant al precipici, què hi pinten a Catalunya? per a què els voleu els qui els defenseu?
0

envia el comentari