L'home que van trobar mort a Sant Carles de la Ràpita podria ser un camioner desaparegut amb una falsa identitat

El cadàver, d'un veí de Terrassa de 39 anys, coincideix amb les característiques del camioner desaparegut

Dissabte, a primera hora del matí, apareixia un cadàver a la platja de les Delícies de Sant Carles de la Ràpita. La macabra troballa va activar la investigació sobre els fets, que liderava la Guàrdia Civil, i aquest dilluns han transcendit els primers detalls sobre la història que hi podria haver al darrere. Així, segons les primeres informacions, el cadàver correspon a un home de 39 anys i veí de Terrassa, unes característiques que coincideixen amb les d'un camioner desaparegut la setmana passada a les Terres de l'Ebre en estranyes circumstàncies.


Segons revela TV3, Marcos Cortés, un empresari de transport de la Sénia, va contractar el passat 5 de juny un camioner, de Terrassa i de 39 anys, que el passat dia 12, al vespre, va fer-se càrrec del segon repartiment que havia de fer a l'empresa. Es tractava d'una càrrega de mobles que havia de fer arribar a Barcelona i a Girona. Per acomplir la tasca, l'home conduïa un camió negre, que anava acompanyat d'un remolc de l'empresa, valorat en 150.000 euros.

 

El passat dimecres, 14 de juny, el transportista va trucar al seu cap per comunicar-li que havia de tingut problemes als frens del remolc i va sol·licitar una transferència per resoldre l'avaria, una tasca de la qual s'havia d'encarregar un amic del transportista. Des que li van fer arribar els diners, no es va saber res més del treballador. Divendres, doncs, van denunciar la seva desaparició als Mossos, així com la de la càrrega i la del camió remolc. Va ser llavors quan es van assabentar que la documentació que els havia presentat l'home era falsa i que, a més, comptava amb antecedents penals.

 

El camió va aparèixer a Terrassa, segons TV3, i dissabte, poc després de dos quarts de vuit del matí, va ser quan van trobar el cadàver d'un home, de 39 anys i de Terrassa, a Sant Carles de la Ràpita. Amb aquestes sorprenents i rocambolesques dades a la mà, la Guàrdia Civil continua treballant en lligar caps i descobrir què ha passat en aquest cas. Segons ha pogut saber delCamp.cat, a l'interior del vehicle hi havia tota la mercaderia que va sortir de la Ràpita.
Comentaris
Toni
Por favor rectificar el articulo. El señor de la rapita no tiene nada que ver con el caso del camión. D.E.P TONI FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ
0

envia el comentari