Media Needs estrena el nou 'Pack Pime' amb el sorteig d’una web valorada en 1.600 euros

L’agència de comunicació i màrqueting reusenca crea un nou format de pàgina web encarat a particulars, petites i mitjanes empreses que no estan presents a la xarxa o han d’actualitzar els seus espais

L’agència de comunicació i màrqueting reusenca Media Needs ha creat un nou producte pensat exclusivament a satisfer les necessitats de particulars, petites i mitjanes empreses del Camp de Tarragona i enceta aquest nou producte amb un fantàstic sorteig a través de delCamp.cat. L’empresa reusenca regalarà una pàgina web valorada en 1.600 euros amb l’objectiu que es puguin donar a conèixer a la xarxa amb un espai web de qualitat, actualitzat i adaptat a les noves tecnologies.

 

Media Needs, una de les referències en el sector en els últims anys al Camp de Tarragona, ha encetat aquest nou producte, el nou Pack Pime de Media Needs, com una manera d’involucrar-se amb el territori. «Hem detectat que hi ha molts petits locals, botigues i petites i mitjanes empreses que no tenen lloc web, però molts dels propietaris no volen fer aquest pas per l’elevada despesa econòmica que suposava. Un els nostres objectius és acabar amb aquesta idea i fer que tota empresa, per molt petita que sigui, pugui accedir a tenir una web de qualitat a un preu reduït», explica Jordi Miquel, director de l’empresa reusenca que, entre altres organitzacions, treballa conjuntament amb empreses i entitats tan conegudes com Vermut Miró, la ruta de tapes de Reus Ganxet Pintxo, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra de la Propietat Urbana o el Grup STS.

 

 

Aquesta empresa especialitzada en comunicació i màrqueting vol impulsar la imatge del territori i la dels seus negocis i serveis a la xarxa apropant un producte abans impensable per a petites i mitjanes empreses, a tot negoci que ho vulgui, una mena de «Robin Hood 2.0» que s’ha iniciat en aquest 2017 amb molta acceptació. «Moltes empreses no s’adonen de la importància d’estar o no estar a Internet. Algunes ho van provar en una altra època amb llocs web de baixa qualitat i ara no volen fer el pas», matisa Jordi Miquel, que no obstant incita els propietaris encara dubitatius a donar una altra oportunitat a la xarxa. «Actualment, Internet és el primer lloc on anem a buscar referències de les botigues, serveis o empreses de la nostra ciutat», recorda.

 

«La imatge que l’empresa dóna a la web ha d’estar igual de cuidada que la d’un local o una oficina física. Internet ha passat a ser el primer contacte amb el client, i si no es cuida, suposa un gran cost d’oportunitat per a les petites i mitjanes empreses de publicitar-se i mostrar-se al món», afegeix Jordi Miquel, que lidera una campanya per difondre aquest missatge i el seu nou producte, acompanyat del sorteig d’una pàgina web per alguna empresa guanyadora del territori. En aquest sentit, el director de Media Needs deixa clar que el Pack Pime també està pensat per a persones particulars que vulguin crear la seva pròpia web currículum, oferir els seus serveis professionals o mostrar el seu portfoli de treballs. «Perquè tothom té dret a ser visible a Internet», conclou Miquel, content per l’èxit d’aquesta iniciativa. Per a més informació podeu consultar la pàgina web de Media Needs, enviar un correu a info@medianeeds.es o trucar al telèfon 977 115 555.

 

Participeu al sorteig per guanyar una pàgina web personalitzada. | Media Needs

 

Guanyeu una pàgina web personalitzada i al vostre gust

Des de delCamp.cat volem premiar els nostres lectors amb una pàgina web personalitzada i al vostre gust gentilesa de Media Needs. Totes les empreses, autònoms, propietaris de petites i mitjanes botigues o fins i tot a títol personal per crear una web-currículum, podran gaudir d'aquesta oportunitat única de tenir una pàgina web de qualitat valorada en 1.600 euros. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i fer «M'agrada» a la pàgina de Facebook de Media Needs, teniu temps per participar-hi fins al dilluns 23 de gener a les 15.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats. Molta sort!

 

 

SORTEIG TANCAT

 

La persona guanyadora és:

 

— Joan Carles Filella Riba de Reus

 

Enhorabona al guanyador! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint delCamp.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.

 

 
Comentaris

envia el comentari