Tot el 2016, recollit en el primer anuari de delCamp.cat

L’anuari es podrà comprar en diverses llibreries del Camp de Tarragona
Peris, Vila i Ramos-Salvat, durant la presentació de l'anuari de 2016 | Laia Solanellas

 

delCamp.cat va presentar aquest dijous el primer anuari del Camp de Tarragona amb un acte a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona que va comptar amb una conferència del periodista i articulista barceloní Enric Vila. L'anuari de 2016 de delCamp.cat és un projecte periodístic que, en format paper, ha ordenat totes les notícies més rellevants de l’any, ha seleccionat les millors fotografies dels 365 dies del 2016 i presenta diversos articles de fons dels periodistes de delCamp.cat. Entre d’altres, un reportatge sobre l’AP-7, que s’ha convertit en la via d’entrada del haixix a Europa, sobre l’atur al Camp de Tarragona, sobre el pes de de la petroquímica al Camp de Tarragona i també de les connexions entre el Camp i Barcelona i si la xarxa ferroviària permet viure aquí i treballar allà. 

 

L’acte va iniciar-se amb una presentació del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, Òscar Peris, que va recordar la història de delCamp.cat i va posar en relleu el lideratge d’un mitjà que s’ha convertit en referència per explicar dins i fora del Camp de Tarragona el que passa en aquestes sis comarques. A la presentació també hi ha assistir el secretari general de la Presidència del Govern de Catalunya, Joaquim Nin, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, els delegats territorials d’Interior i de Cultura de la Generalitat, Joan Carles de la Monja i Jordi Agràs, i l’inspector en cap dels Mossos d’Esquadra a Tarragona, Vicenç Lleonart. Unes 80 persones van acompanyar l’equip de delCamp.cat en la presentació de l’anuari de 2016. El director del mitjà, Guillem Ramos-Salvat, va assegurar que aquest projecte tindrà continuïtat l’any 2017 i va explicar que l’empresa editora d’aquest mitjà, Edicions Digitals del Camp, sent l’empresa de comunicació, de periodisme i noves tecnologies més important de Tarragona va creure que havia de liderar un projecte com aquest que servirà «per explicar el passat proper però també per entendre, al futur, què va passar a casa nostra l’any 2016».

 

L'anuari de 2016 de delCamp.cat es podrà comprar en diverses llibreries. | Laia Solanellas

 

El periodista Enric Vila va voler explicar com es veu des de Barcelona la ciutat de Tarragona, posant de relleu el poc pes que el Camp té actualment en la configuració del país malgrat la importància històrica de la ciutat i del conjunt de la demarcació. En un discurs dur, Vila va voler contraposar els papers de Barcelona i de Tarragona quan volen exercir de capital, tot i que ho va voler deslligar del centralisme.  

 

L’anuari del 2016 de delCamp.cat es podrà comprar en diverses llibreries del Camp de Tarragona i ja es pot trobar a les principals biblioteques públiques de les sis comarques tarragonines. Durant la diada de Sant Jordi també es podrà comprar a les parades de delCamp.cat. Igualment, des d’aquesta notícia també es poden guanyar deu exemplars d’aquest llibre, participant al sorteig següent:

 

Sortegem deu exemplars de l'Anuari de delCamp.cat 2016

 

Des de delCamp.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de deu exemplars de l'Anuari 2016 de delCamp.cat, on hi trobareu fotografies d'alta qualitat i textos en profunditat que analitzen l'any a casa nostra. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per participar-hi fins al dimarts 2 de maig a les 12.00 hores. Molta sort!

  

SORTEIG TANCAT

I les persones guanyadores són:

 — Josep Maria Torrens Cruz de Vallmoll

 — Antoni Pujol Domingo de Vila-seca

 — Cristina Manzano Masip de Reus

 — Laura Bonillo Flor de Reus

 — Eulàlia Mas Francesch de Montbrió del Camp

 — Josep Domènech Cabré Godall del Catllar

 — Marc Cros de Reus

 — Andreu Sintas Anton de Vila-seca

 — Maria Jose Pinar Ruiz de Reus

 — Guillem Colom Quesada de Reus

 

 

Enhorabona als guanyadors! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint delCamp.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.

 

 

 Comentaris

envia el comentari