La Costa Daurada presenta la seva oferta turística a Bielorússia

Uns 300 agents de viatges s'han interessat per l'oferta
La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme a Bielorússia | delCamp.cat

 

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, i diverses empreses com ara PortAventura World, Viajes Olympia i algunes cadenes d'hotels han participat en un esdeveniment itinerant per promocionar-se a les ciutats bielorusses de Gomel, Minsk i Mogilev.


En aquesta trobada, han presentat la Costa Daurada i les destinacions que engloba davant de més de 300 agents de viatges i operadors turístics locals. La Costa Daurada destaca per ser una destinació turística familiar de qualitat per l'allotjament i les ofertes d'oci i gastronomia però, sobretot, pel clima mediterrani. Tots aquests elements són un atractiu pels turistes bielorussos. 

 

David Batalla, president de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) ha afirmat que «Bielorússia és un mercat emergent complementari al rus i mou un volum important de turistes, cada cop més». L'esdeveniment ha tingut molt bona rebuda i ha creat interès per les platges, per PortAventura World i per la imminent obertura de Ferrari Land. L'acció de promoció s'emmarca dins les sinergies que han sorgit fruit de la col·laboració entre el sector privat, la FEHT amb els seus associats i el sector públic.
Comentaris

envia el comentari