La Costa Daurada arriba al 90% d'ocupació per Setmana Santa

Les competicions esportives han garantit un gran volum de visitants a Salou, La Pineda i Cambrils
L'obertura de Ferrari Land ha contribuit a una alta ocupació | delCamp.cat

 

Els municipis de Salou, La Pineda, Cambrils i Vila-seca confirmen que la Setmana Santa ha arribat amb un 90% d'ocupació als allotjaments turístics. Els esdeveniments esportius –principalment competicions de futbol i bàsquet– han contribuit al gran volum de visitants que durant aquests dies es troben a la Costa Daurada. 


Durant els primers dies de Setmana Santa es va registrar una mitjana del 85% d'ocupació a la Costa Daurada. La bona climatologia i l'obertura de Ferrari Land han ajudar arribar al 90% i es preveu que aquesta xifra es pugui superar abans de tancar la setmana. Xavier Roig, president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, s'ha mostrat satisfet amb l'alta ocupació a la zona i convençut que la situació encara pot millorar: «Divendres i Dissabte Sant, els hotels poden arribar al 95%». 

 

D'altra banda, s'espera que els apartaments de la Costa Daurada arribin al 80% d'ocupació durant aquests dies. Els càmpings, en canvi, preveuen fregar l'ocupació completa «gràcies a les instal·lacions i a un servei únic i de qualitat», segons Berta Cabré, presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada. 
Comentaris

envia el comentari