Es posen a lloguer habitatges a preu assequible al Camp de Tarragona

La Sareb vol «evitar-ne el deteriorament, cobrir despeses i facilitar la seva venda»
Diversos habitatges han estat posats a lloguer | IG

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) ha posat a lloguer habitatges al Camp de Tarragona amb uns preus que van des dels 170 euros de la casa més barata, als 880 de la més cara, segons ha anunciat la mateixa societat en un comunicat fet públic aquest dilluns.


L'oferta de lloguers pot consultar-se online segons ha indicat la societat, que ha afegit que anirà incorporant gradualment més habitatges a lloguer. «En el marc de la seva estratègia de creació de valor per optimitzar el retorn dels actius rebuts, Sareb ha impulsat el lloguer d'habitatges amb l'objectiu d'evitar el seu deteriorament, cobrir despeses i facilitar la seva venda en el futur per complir el seu mandat desinversor», ha explicat la societat.

 

A més, la companyia, conscient de l'augment de la demanda en el mercat de lloguer  per part de diferents col·lectius, com el més jove, tracta de contribuir al creixement de la taxa de disponibilitat d'habitatges amb iniciatives com aquesta. El número d'immobles a lloguer de Sareb superava els 4.500 actius en el primer semestre del 2016, enfront els 3.900 de tancament del 2015.
Comentaris
victoria martinez
Busco pis de lloguer per tot l'any a Cambrils!!, 2/3 habitacions, no importa si cal pintar o fer algun arreglo, tambe amb opció a compra. (Cambrils, Salou, Tarragona, Reus) "millor Cambrils"
1
Carmen
Necesito piso en sant Salvador, Sant Jaume dels domenys en la provincia de Tarragona somos un matrimonio jubilado
0
jennifer
Necesito piso en Tarragona de alquiler
0

envia el comentari