Els Mossos de Falset demanen material i vehicles equipats per fer front a l'hivern

Les últimes nevades al Priorat i al Baix Camp han fet resorgir la polèmica per la falta del material adequat
Acumulacions de neu a Prades | delCamp.cat

 

La patrulla d'USC Falset segueix reclamant un uniforme d'hivern per tal de poder treballar amb les condicions adequades. La patrulla ha aprofitat les fortes nevades que ha patit el Priorat i el Baix Camp aquest cap de setmana passat per reinvindicar de nou roba per l'hivern, una petició que ja fa temps que es manté. Segons els treballadors, no tenen la roba «adient per a treballar» en una zona gèlida, freda i d'alta munaya com ho és el Priorat. 


Els forts episodis de neu han fet resorgir aquesta polèmica per la qual els treballadors de l'USPAC (Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya) demanen dotació de roba i material de qualitat, entre els quals més vehicles 4x4, per tal de poder desenvolupar les seves funcions amb seguretat. També es queixen de les botes noves que l'Administració ha repartit als Mossos ja que les consideren un calçat fred, rígid i pesat, en el qual hi entra la humitat. 

 

Pel que fa a l'Alt Priorat les nevades van arribar a la zona del Montsant i a les poblacions properes, i al Baix Camp, la neu va arribar a Prades i als seus voltants. Una patrulla d'USC Falset va ser l'encarregada de supervisar les carreteres tant de la zona del Priorat com del Baix Camp i, per sort, va poder fer-ho perquè finalment ja disposa d'un vehicle 4x4. La patrulla apunta que si no hagués estat així, no s'haguéssin pogut supervisar les carreteres ja que els gruixos de neu eren considerables. Més tard, una patrulla de trànsit de Tarragona es va poder fer càrrec del control de les carreteres.

 

Els Mossos de Falset demanen material i vehicles equipats per l'hivern | delCamp.cat

 
Comentaris

envia el comentari