'delCamp.cat' presenta l'Anuari del 2016 amb una conferència del periodista Enric Vila a Tarragona

La presentació serà el proper dia 20 d'abril a la seu dels serveis territorials de Cultura, al carrer Major
L'Anuari de delCamp.cat es podrà comprar en diverses llibreries i a les parades de delCamp.cat durant la diada de Sant Jordi. | Laia Solanellas

 

delCamp.cat ha editat de cara a aquest Sant Jordi l'Anuari de 2016 del Camp de Tarragona, un llibre que recull mes a mes les notícies més destacades de l'any que hem deixat enrere, les millors fotos de l'any, un recull d'articles de la secció d'opinió Signatures i diversos articles inèdits dels periodistes del mitjà que serveixen per fer un anàlisi a fons de diverses temàtiques com l'atur, les infraestructures, la seguretat, els esports i els castells. 

 

L'acte de presentació de l'anuari, que serà obert al públic, es farà el proper dijous 20 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d'acte dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, ubicada al carrer Major. El periodista Enric Vila oferirà una conferència sobre com es veu el Camp de Tarragona des de Barcelona. L'anuari es podrà comprar en diverses llibreries i també es trobarà a les parades de delCamp.cat durant la diada de Sant Jordi a Reus i Tarragona. A més de Vila, a l'acte de presentació també s'explicarà el projecte dels anuaris de delCamp.cat i la continuïat d'aquestes publicacions d'Edicions La Mussara, l'editorial de delCamp.cat. De moment, ja han confirmat la seva assistència a l'esdeveniment el secretari general de Presidència del Govern i alcalde d'Albinyana, Joaquim Nin, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i representants dels Mossos d'Esquadra i Repsol.

 

Agenda: L'acte de presentació de l'anuari de 2016 del Camp de Tarragona es farà el proper dijous 20 d'abril a les 19.30 hores a la sala d'actes dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarargona, al carrer Major de Tarragona. 
Comentaris

envia el comentari