Roben preservatius i joguines sexuals d'una botiga del centre de Reus i acaben detinguts pels Mossos

Les imatges de les càmeres de seguretat els van delatar | Van buidar el magatzem d'una botiga 24 hores del carrer de les Galanes

 

Uns 300 preservatius, paquets de boles xines, consoladors, vibradors i uns 1.000 euros en efectiu, a part de llaminadures, és el curiós botí el que aquest passat 8 d'agost quatre joves, d'entre 17 i 20 anys, van robar de l'establiment de 'vending' del carrer de les Galanes de Reus, segons ha pogut saber ReusDiari.cat. Eren passades les dotze de la nit quan els quatre, veïns de Reus i de nacionalitat romanesa, tal com ha pogut saber la policia després, van intentar posar la mà dintre d'una de les màquines d'aquesta botiga automàtica 24 hores del centre de la ciutat. No se'n van ensortir, i després, i tal com es pot veure a les càmeres de seguretat, van accedir al portal des d'on es pot arribar al magatzem de les màquines. Tot i que està tancat per una porta, la part de dalt no té sostre i després d'enfilar-se, van saltar dintre del magatzem i van començar a retirar tots els productes, la majoria, sexuals. Segons la denúncia que va presentar el propietari, també es van emportar uns 1.000 euros en efectiu.


Imatge del 'vending' que va patir el robatori. | ReusDiari.cat

 

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Reus, després de visionar les imatges de les càmeres de seguretat, van poder identificar als autors del robatori i el passat dia 10 d'agost en van poder detenir a tres. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, un dels lladres encara portava al damunt uns preservatius dels furtats del carrer de les Galanes. El responsable de l'establiment els va poder identificar. Després de declarar davant del jutge que va assumir el cas, imputats per un delicte de robatori amb força en establiment, van ser deixats en llibertat amb càrrecs.

 

Imatge del 'vending' que va patir el robatori. | ReusDiari.cat

 

Imatge dels joves en el moment del robatori. | Mossos d'Esquadra

 
Comentaris
Filipino
No van pendre prou proteccions
0
marcus
Quina destrempada
0

envia el comentari