L'Ajuntament de Salou denuncia el de Reus per unes obres que afecten el municipi

Es refereixen a una millora que la capital del Baix Camp vol aplicar als polígons industrials d'una zona concreta
Barranc dels Barenys | ReusDiari.cat

 

El consistori reusenc va aprovar el mes de desembre el projecte de millora i ampliació de sanejament dels polígons industrials de la zona sud-est, situats a la zona dels barrancs de l'Abeurada i de la Boella, que afectarà la canalització de les aigües cap a la depuradora. Això, però, segons informes de tècnics municipals de Salou, farà augmentarà el cabdal i la càrrega contaminant del barranc de Barenys de la capital de la Costa Daurda —encara es veura agreujat en tempestes fortes puntuals.


Tot plegat provocaria afectacions a les platges de Salou, segons l'informe dels mateixos tècnics. Amb tot, l'Ajuntament de Salou ja va presentar un recurs en el seu dia però Reus no els ha donat resposta i, segons l'alcalde del municipi va anunciar a l'últim ple al febrer, han decidit presentar definitivament un contenciós administratiu en contra del consistori reusenc.

Per part de l'Ajuntament de Reus, el regidor de Medi Ambient, Dani Rubio, ha assegurat que seguiran endavant amb el canvi que compta amb l'aval dels tècnics municipals i pel Ministeri. «És cert que Salou va presentar un recurs en el període d'exposició del projecte, està en tot el seu dret, però saber que no tindrà cap efecte negatiu tot i les grans dimensions de les obres», ha sentenciat Rubio.
Comentaris

envia el comentari