Investiguen una possible crema intencionada de vehicles al carrer Mas Pellicer de Reus

Un dels dos cotxes calcinats la passada matinada de divendres, 11 d'agost, pertany al president de l'AAVV Primer de Maig
Imatge dels dos vehicles calcinats al carrer Mas Pellicer de Reus. | ReusDiari.cat

 

La Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus ha iniciat una investigació al voltant de la crema, possiblement intencionada, de dos vehicles durant la passada matinada de divendres, 11 d'agost, al carrer Mas Pellicer de Reus. Els Bombers de la Generalitat, que van enviar dues dotacions, van rebre l'avís al voltant de les 02.05 hores i en arribar al lloc dels fets, van trobar dos vehicles correctament estacionats que s'estaven calcinant completament. Un dels vehicles pertany al president de l'AAVV Primer de Maig, pel que podria tractar-se d'una acció en contra de la seva persona. La unitat especialitzada dels Mossos ha treballat al lloc dels fets i investiga si es tracta d'una crema intencionada i qui serien els seus autors.
Comentaris
Caxis
Venga Eduardo que estabas a la llista del pelli, y eres su fiel compañero como sancho panza. Dile te de un coche nuevo y mejor que el que tenias y san pau.
2
....
Tendrian que derrivar el barrio entero y recolocar a la gente normal en pisos normales de protección oficial, todos los k no trabajen y les de igual pues nada a la calle, deverian ser para gente que intenta tirar Adelante, no para maleantes que nadie los quiere a su lado.
0

envia el comentari